Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Shark Kask Modelleri
#11

burak senin adına üzüldüm fakata senle beraber shubert kask olan arkadaşın başlığınada yazmıştım benim kuzenimde aldım eski kaskı shoei di kaskını satıp shubert aldı ve eski kaskındaki konfor ve hafifliği arar oldu ses ve ağırlık konusunda sorun yaşıyor dünya para verdi değiştiremiyorda neyse alınmış alınmıştır hayırlı olsun kaskın yer görmesin burak.
Cevapla
#12

shoei derim her zaman ;) pişman olmayacaksınız
Ara
Cevapla
#13

ya evet..off aslinda tuketiciyi yaniltan reklamlari dolayisi ile itiraz ederek kaskimi geri verebilirim.

Ses desen Schubert'te, agirlik desen yine Schubert, vizor soyulmasi desen Schubert. Web sitelerine gir bak, Schubert alan Ferrari araba almis olur gibi hissettiriyorlar.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Cevapla
#14

Schubert fiyatıyla agv ,arai ,shoei 'nin üst kılasman kasklarından birini alsaydın ya abicim.
Geri verme şansın var ise hiç tereddüt etmeden ver, çünkü devamlı canını sıkacak.
Ara
Cevapla
#15

(05-12-2012, 02:02 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Schubert fiyatıyla agv ,arai ,shoei 'nin üst kılasman kasklarından birini alsaydın ya abicim.
Geri verme şansın var ise hiç tereddüt etmeden ver, çünkü devamlı canını sıkacak.

fiyatini hatirladigim muddetce canimi sıkacak belli :) ama ote yandan Tuketici Kanununa gore mali degistirmek istedigin yerden farkli mamul ile ikame edilip edilemedigine gore mali geri alip diger kaski onerebiliyor satan magaza. Alternatif olarak da bahsettigin markalar yok. Nolan var alternatifinde ama elindeki kaskin klansmanindaki Nolan kasklar da az bir farkla ayni gibi fiyatlari..dolayisi ile paralize oldum askida kaldim :) bir kac gune kararimi vermem gerenk

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Cevapla
#16

güzel bir başlık olmuş bugün az daha shark kask alacaktım sirekeciden.. :) arkadaşlar istanbulda bana güvenli bir firma adı söyleyin bu hafta almam lazım. 300 küsürlük shoe kasklar nasıl ?
Ara
Cevapla
#17

aslında takasa gelsen iyi olur, bir kere canın sıkıldı : ) Nolanın bu sene çıkardıgı x 802 serisi vardi replika melandri modeli favorimdir. İstersen sor ellerinde varmı

(05-12-2012, 05:18 PM)nesly Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  güzel bir başlık olmuş bugün az daha shark kask alacaktım sirekeciden.. :) arkadaşlar istanbulda bana güvenli bir firma adı söyleyin bu hafta almam lazım. 300 küsürlük shoe kasklar nasıl ?

Nesli tek başına almaya gitme yanında bilen biri olsun, rafta kalmış seri sonu malzemeleri verirler heee, dikkatli ol kask az para değil.
Shoei nin en kötüsü bile iyidir, ama 500 liradan aşagı yok diye biliyorum.
Ara
Cevapla
#18

haklısın emo '' doktor'' kontrolünde almak lazım kaskı anlayan anladı :]
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: emomen
10-26-2011, 05:58 AM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi