Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hayvanların dostluğu

Ben tavukları sevmiyorum.
Ben yumurtalarını seviyorum.

Ben inekleri sevmiyorum.
Ben etini sütünü seviyorum.

Ben Seyfoyu seviyorum.
Bilmem ki nesini seviyorum :P
Ara

Mehmet abi bende tavukları sevmiyorum, yumurtalarını seviyorum.Bende inekleri sevmiyorum, etini sütünü seviyorum. Ama köpekler çok ayrı benim için... :utan:

ama şunuda belirtmek istiyorum ki köpeklerde doğal ortamlarında bahçede beslenmelidir ve insanoğlunun her emrini (yat, kalk, sürün) yerine getiren oyuncak değillerdir. onların dostluğu, sevgileri bambaşka.. gösterdikleri sevgiyi Cihan abinin videosunda çok net görebiliyoruz... yada bahsettiğimiz filmi izleyenler varsa ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.

(12-21-2012, 04:24 PM)ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Mehmet abi bende tavukları sevmiyorum, yumurtalarını seviyorum.Bende inekleri sevmiyorum, etini sütünü seviyorum. Ama köpekler çok ayrı benim için... :utan:

ama şunuda belirtmek istiyorum ki köpeklerde doğal ortamlarında bahçede beslenmelidir ve insanoğlunun her emrini (yat, kalk, sürün) yerine getiren oyuncak değillerdir. onların dostluğu, sevgileri bambaşka.. gösterdikleri sevgiyi Cihan abinin videosunda çok net görebiliyoruz... yada bahsettiğimiz filmi izleyenler varsa ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.

:tamam: kesinlikle...

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Ben o filmi izledim. Bir ağla bir ağla len insan yaşlanınca duygusallaşıyormu ne
Ara

gelde sevme bu hayvanları arkadaş..:utan:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=5...840&type=1
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi