11-24-2014, 07:44 AM
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
(11-23-2014, 09:36 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ömer harika bir hobi ve çok güzel çalışmalar..
Biraz vaktim olsa kesinlikle ilgilenmek isteyeceğim bir uğraş..
paylaşım için teşekkürler:çiçek:
(11-23-2014, 10:04 PM)Ortam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende ilgileniyorum elimde bir model yok şuanlık ama liseden beri bu işlerle alakalı birçok bilgi birikimim vardır. Benim merakım uçaklarla genelde yaza doğru giriş modellerinden biriyle başlamak istiyorum. Uzaktan bakınca kimse bu hobby nin ne kadar ciddi bir hobi olduğunu anlamaz ama uçaklar olsun kumandalar alıcılar felan bunlar ciddi anlamda maddiyat isteyen şeyler. Motosiklet gibi de değil tek modelle kalanı görmedim şimdiye kadar birçok değişik modeli var bunların. İnternet de şu anda forum olarak takip ettiğim clubrc ar sahibi gebzeden mesut abi, fırsat buldukça orhanlı da imuk'un pisti geçtikten sonra ilerde güzel bir alan var orada uçuşlar yapıyor. Birçok forum üyesi de geliyor oraya uçuş yapmaya. Çarşamba toplantısına gelebilirsem konuşuruz yine.
(11-24-2014, 08:13 AM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: model işi çok keyifli ve heyecan verici ama benim ufaklıklar rahat bırakmıyor bende çocuklar büyüyene kadar ara verdim :)
(11-24-2014, 08:18 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ömer, harika çalışmalar ve paylaşım.
Tam anlamı ile sabır işi.
Videodaki Ayo'nun parçası da benim favorilerimdendir.
(11-24-2014, 08:08 PM)Ortam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Thk nın sitesinden zamanında wing dragon almıştım biraz uçurduktan sonra havada kanadı yerinden çıktı ve düştü. Uçakta çok bir hasar yoktu ama ghz bandında çalışan alıcısı arıza yaptı ve o alıcıyı hiçbiyerde bulamadım. Dahada köpük uçak felan almam oradan.