Yorumları: 1
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Motor Ehliyeti almayı planlıyorum Fakat motosiklet kullanıcısı değilim
X bir kursa gittiğimde motosiklet ehliyet verdiklerini fakat eğitim vermediklerini söylediler hatta eğitim versek bile motorun düşürsen vs gibi durumlarda sorumlu sensin dediler
Böyle söyleyince, herhalde motosiklet eğitim konusunda yetersizler
Bu yüzden gebze civarı bulunup motosiklet eğitimi veren önerebileceğiniz kurs var mı ?
Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Uzaylilarla tanismadan sohbet etmiyoruz.
Kendini tanitir bir de resmini koyarsan. Degil tavsiye egitim konusundan bile yardimci oluruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 314
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
(10-28-2017, 04:03 PM)uzaylı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Motor Ehliyeti almayı planlıyorum Fakat motosiklet kullanıcısı değilim
X bir kursa gittiğimde motosiklet ehliyet verdiklerini fakat eğitim vermediklerini söylediler hatta eğitim versek bile motorun düşürsen vs gibi durumlarda sorumlu sensin dediler
Böyle söyleyince, herhalde motosiklet eğitim konusunda yetersizler
Bu yüzden gebze civarı bulunup motosiklet eğitimi veren önerebileceğiniz kurs var mı ?
Merhaba tolga bey. Ersin kardeşiminde dediği gibi yüzünüzün görüneceği bir resmi profil fotoğrafı yapıp kendinizi tanıtırsanız size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
Merhaba Tolga , gereken eğitim için kulüp imkanları mevcuttur.
Bir profil fotoğrafı ekleyip toplantılarımıza katılırsan daha iyi sonuç alacağına eminim.
Kendini tanış-kaynaş başlığından tanıtırsan seviniriz.
Görüşmek üzere.
Yorumları: 89
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
hisar sürücü kursuna sakın GİTME