Yorumları: 69
Konuları: 13
Rep Puanı:
0
ABILERIM PULSAR HAKKINDA BANA BILGI VERIRMISINIZ ONERIRMISNIZ YANI NASIL MOTOR IYI GUNLER
Yorumları: 324
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
Ben bir ay once aldim 400 km oldu motordan fazlasiyla memnunum fiyatiyla yakitiyla ve 200 cc olmasina ragmen 24 beygir guce sahip olusu ayni zamanda su sogutmali olmasida cok iyi bu özelliklere sahip diger motorlar 14000 lira civarinda oldugunu dusunursek 8000 liraya bence cok iyi vibrasyonda oldukca dusuk yalniz alacagin motorun 2015 olmasina dikkat et cunku 2014 modellerden bazi farkliliklar var lastik,orta sehpa,direksiyon yukseltmesi gibi

Dört teker bedeni,iki teker ruhu tasir! :kalp:
Rep Puanı:
0
ozgur abı bende abı yarın pulsar almaya gıdıyorum 2014 model km 13 bınde felan gayette guzel benım abımde pulsar aldı sekıl felan verdı baya ıyı o onerdı banada bende sevdım motoru yarın alırsam ıns sayfaya fotolar koyucam kısmetse gerekırse bır gun bulusuruz bakrız motorlara tskkur ederım yorumun ıcın
Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Vedat nedir son durum. Hayirli olsun diyelim mo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rep Puanı:
0
ersın abı hayırlısıyla aldım pulsarı ya eskı motorumuda satıcam bakalım kısmetse artık fırsat buldukca sızın gezılre katılmaya calıscam
Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Vaay hayirli olsun ozaman kazasiz belasiz surusler vedat.
E bi foto koy da gorelim yakisikliyi.
Profilde ki rks yi de sil o zaman :)
(Son Düzenleme: 10-22-2015, 08:06 AM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Rep Puanı:
0
abı foto koymayı denedım de nerden tam olarak koyabılcem onu bılmıyorum yapamadım ondan koymadım
Yorumları: 324
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
Hayırlı olsun vedat kardeşim

Dört teker bedeni,iki teker ruhu tasir! :kalp: