Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hoop! Ağır Ol Bakalım

İrşadi abi tebrik ederim:alkış:

Tavşan çok güzel duruyor, hani ileride belki GMK mangal etkinliklerine katılabilir diye düşündüm :] Tabi mangalda :P
Ara

(06-28-2011, 05:18 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  İrşadi abi tebrik ederim:alkış:

Tavşan çok güzel duruyor, hani ileride belki GMK mangal etkinliklerine katılabilir diye düşündüm :] Tabi mangalda :P

kesip mangal yapalım diyorsun yani :]
Ara

(06-28-2011, 05:21 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-28-2011, 05:18 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  İrşadi abi tebrik ederim:alkış:

kesip mangal yapalım diyorsun yani :]

Büyüdüğün pisi pisine ölmesin garibim :delü:
Ara

sagolun doslar birdaha ki sene kesin alırım :)
tavşan baya güzel ona kıyılırmı hiç :(
Ara

(06-28-2011, 08:20 PM)senturk_69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  sagolun doslar birdaha ki sene kesin alırım :)

İrşadi abi bende eskiden çoook tavşan besledim evet küçükken kıyamazsın ama aşağıdaki gibi olursa zaten bakımıda zor oluyor :p

599.jpg
Ara

asıl komutan şov yaptı.Tamgaz parkuru geçmiş en hızlı olarak :]
Ara

(06-29-2011, 05:41 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-28-2011, 08:20 PM)senturk_69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  sagolun doslar birdaha ki sene kesin alırım :)

İrşadi abi bende eskiden çoook tavşan besledim evet küçükken kıyamazsın ama aşağıdaki gibi olursa zaten bakımıda zor oluyor :p

599.jpg

Izgarası süper olur :]

(06-29-2011, 06:00 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  asıl komutan şov yaptı.Tamgaz parkuru geçmiş en hızlı olarak :]

:hahaha: öldürdün gülmekten Murat abi

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Veysel abi ateşi yakıcaz sonrada yavaş yavaş çubuğa geçirip çeviricez, kıp kırmızı olana kadar :yemek:
Ara

(06-29-2011, 06:29 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Veysel abi ateşi yakıcaz sonrada yavaş yavaş çubuğa geçirip çeviricez, kıp kırmızı olana kadar :yemek:

Hamit....... İçindeki canavara bir dur de. :dur::dur:

Arkadaş, gören de yıllardır et yemiyorsun sanacak. Yazık tavşana.

İrşadi, seni de kutlarım. Dördüncülük de hiç de azımsnamayacak bir derece. Bravo :alkış::alkış::alkış:
Bundan sonra sana " Ağır Abi " diyeceğiz.

Ara

(06-29-2011, 08:40 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-29-2011, 06:29 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Veysel abi ateşi yakıcaz sonrada yavaş yavaş çubuğa geçirip çeviricez, kıp kırmızı olana kadar :yemek:

Hamit....... İçindeki canavara bir dur de. :dur::dur:

Arkadaş, gören de yıllardır et yemiyorsun sanacak. Yazık tavşana.

İrşadi, seni de kutlarım. Dördüncülük de hiç de azımsnamayacak bir derece. Bravo :alkış::alkış::alkış:
Bundan sonra sana " Ağır Abi " diyeceğiz.

Tavşan etiiiiiiiiiiiiiiiiii :yemek: :yemek: :yemek: :yemek: :yemek: :yemek: :P:]

Ara