Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gebze Kiralık Motosikletçi Varmı?

Zeynep, öncelikle hoş geldin.
Son yazdığın mesajı öncelikle silmeyi yada düzeltmeyi düşündüm.
Fakat bu bana yakışmazdı. Sansür bizim işimiz değil.

Biz eğlenceli bir kulübüz. Kişiliği zedeleyecek açıklamalar dışında her yazıya tahammül ederiz.
Benim senin mesajına " belli " dememin altında yatan bir çok sebep vardır.
Kaldı ki, tek kelimelik cevaplar yada yorumlar benim tarzım değil.

Şimdi, sadece senin yeniyim demene benim " belli " şeklinde cevap vermemin sebeplerini sıralayım.
1- Gerçekten öyle değilmisin. Yeni üyesin.
2- Öncelikle kendini tanıtman gerekiyor.
3- Bundan 6 ay önce açılmış ve güncelliğini yitirmiş, alakasız bir konu altında, alakasız şeyler yazıyorsun.
4- Kurduğun cümleden birşey anlayabilmek için en az 3 kez okuyup, eksikleri ve noktalamaları kafamızda tamamlamamız gerekiyor.
5- vs.....

Bu konunun polomiğe dönüşmesini istemem.
Dilerim gelecekte hakkımdaki fikirlerin değişir ve iyi dost oluruz.
Tekrar hoş geldin.

Ara

mehmet abi seni destekliyorum. :tamam: bizde saygısızlık asla olmaz. yeni katılan üyelerimizin bu konudaki hassaslığımızı baz alarak, önyargılarında biraz daha insiyatifi elden bırakmamalarını öneriyorum ve kendilerine saygısızlık yapılsa dahi (ki asla öyle birşey olmaz ) tepkilerini belirtirken daha seviyeli cümleler kurabilirler. Bu hepsinden daha önemli..
Ara

hoş bulduk,haklısın.
Ara

Zeynep Merhaba,
Tek kelimelik yorumlar benimde tarzım değildir.
Yeni gelenleri nasıl karşıladığımı forum halkı bilir...
Ama korktum sana yapmayacağım....
Genelde ilk yazanlara , karşımdaki kişinin kişiliğini bilmeden - tanımadan - ne tepki vereceğini umursamadan bodozlama şaka yaparım....
Bunu yaparken genelde antipati uyandırıp önyargı oluştururum....
İlk toplantıyada genelde önyargılı gelinir... muhabbete girildiğinde ise , kulübün nekadar sempatik insanlardan oluştuğu,insanların ne kadar saygılı olduğu , samimiyetin ne kadar üst derecede olduğu anlaşılır ...

Çok insanla dalga geçtim....hiç tanımadığım...ne tepki vereceğini bilmediğim...yaşı benden çok çok büyük olan insanlarla dalga geçtim...
Ama hiç böyle bir tepkiyle karşılaşmadım.... : (

Düşünüyorum da....Bence sen bizim ekibi çok iyi tanıyorsunda, benim taktiği tersten kullanıp gözüne kestirdiğin Mehmet Abiyle dalga geçiyorsun : ))

Bence ilk toplantıya gel....

(aramızda kalsın ; Mehmet Abi yılın ilk toplantısına katılan en yeni üyeye süpriz bir hediye verecekmiş )

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Zeynep hoşgeldin.
Umarım Seyfullah sana bulaşır ve bizi rahat bırakır biraz.
Ara

Zeynep Merhaba;

Tanışma başlığını Şablona uygun bir şekilde BURAYA (tıklayın) açarsanız sevinirim. Böylece arkadaşlarımız ve ben hoş geldin mesajlarını yazabiliriz..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

teşekkür edrim arkadaşlar sıkıntı yok.ilk toplantı iş saatlerim dışında olursa uçar gelirim.
Ara