Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lastiğim Patladı, yama yapılsa sıkıntı olur mu?

Bursa Moto Fest Dönüşü Yalova-Taşköprü civarlarında arka lastiğim patladı. 160 gibi bir süretle giderken birden lastik 0'a düştü. Allahtan kazasız durabildim.

Köpük falan fayda etmedi. Koca delik açılmış. Benzincide ki lastikçi de fitil attırdık. Lastikçi de "ya lastiği değiştirin yada içerden yama atın" dedi.

Önerileriniz nedir ? Acaba içten yama yaptırsam ileride tehlike yaratır mı? Gebze'de kim yapar bu işi ?

:tr:
ly2x6.gif
Ara

gebzede yaptırma fitil attırdıysan sıkıntı yapma 80-90 ı geçmeden kartala tamer abiye git orda hallettir. eğer lastiğin durumu iyiyse yama yeterli olur. He zaten eski dersen yenisini tak en temizi.
Ara

Benim lastigede tornavida ucu girmişti. Sendeki yarık ne kadar bilmiyorum ama çivi deliği gibi birşeyse yama yapılıyor. Bende 2 delik var biri yamalı diğeri yedigöller yolunda patlamıştı ufak bir delik. Onu hala yaptıramadım.Sprey sıktım ve delik küçük olduğundan dolayı inmedi. Ben, benim motorun servisi olan Kartal Oto San.Sit. Altan Motor'da yaptırıyorum. İstersen bi akşam beraber gidelim yaptıralım. Balans ayarınıda yapar.
Ara

Lastikteki deliğin büyüklüğüne bağlı olarak işin ustası olan diğer arkadaşlarında önerdiği Kartal Oto San.Sit. Altan Motor'da Tamer abi bu işi kaliteli ve düzgün yapıyor olması gerekeni yapacağına emin ol.
Ara