Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
standart bir enduro yarışından küçük bir kısmını izlicez fakat 50.saniyedeki sürücünün geri dönüş tekniği gayet başarılı..şahsen benim motorla yapmadım ama denemekte yarar var:] hatta yakında küçük videolarla tepe çıkışları atlayış viraj kaydırma yanlama fren yapma vs vs gibi küçük eğitici videolar çekmeyi düşünüyorum :rack:
i am professional motocross driver..
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Ercan nispet yapma kardeşim bak gaza geliyoruz :alkış:
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
gerçekten döndürmeler başarılı..
ama Ercan senin makina bu tip bir çevirme için ağır kalır gibime geliyor..
bu arada mavili fena düşüyor..
bir anda tereddüt etti gibi gördüm.. eğer kendine güvenip gaz açsa ve önü kaldırsaydı sanırım düşmezdi.. Ne dersin Ercan ?
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Bunların amacı nedir anlayamadım :]:P
Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
(03-04-2011, 06:09 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan nispet yapma kardeşim bak gaza geliyoruz :alkış:
e artık gelin gaza :] havalar ısınsın bol videolarla çok canınızı yakıcam gopro denen aleti alırsam süper olacak...
(03-04-2011, 07:12 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gerçekten döndürmeler başarılı..
ama Ercan senin makina bu tip bir çevirme için ağır kalır gibime geliyor..
bu arada mavili fena düşüyor..
bir anda tereddüt etti gibi gördüm.. eğer kendine güvenip gaz açsa ve önü kaldırsaydı sanırım düşmezdi.. Ne dersin Ercan ?
evet benim makina ağır kalır ama denicem bunu arazide görecez:]
adam az daha sol tarafa aynı şekil inse düşmezdi ordaki çıkıntıya denk geliyo o yüzden düşmüş...fakat dediğin gibi gaz açsa büyük ihtimal kurtarırdı fakat şuda var o anlarda gaz açsanda patiye yatıyo ama genede çok faydalı yada kendisini koltuğun en arkasına kadar çekip inse oda olurdu bi sürü teknik var :tamam:
i am professional motocross driver..
(Son Düzenleme: 03-04-2011, 03:57 PM, Düzenleyen:
cros.)