Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Güzel yer ama mesafe oldukça fazla, gerçi benim için artık sorun yok :P
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Güzel fikir ama şu anda motorsuz olmam ulaşımımı etkiliyor :)
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Arkadaşlar Gebze Motosiklet Kulübü olduğumuz için rutin toplantılarımızı Gebze içinde yada çok yakın yerlerde yapıp toplantı sonunda veya başka bir organizasyonda bu tip gezileri düzenlemek daha doğru gibi..
Sonuçta motoru olmayan , evi uzak olan, Gebze dışını pek bilmeyen arkadaşlarımız olabilir onları da düşünmeliyiz..
ama değişiklik olması açısından bu hafta ki toplantıyı Tuzla'da yapabiliriz.. :tamam:
belki oradan da isteyen arkadaşlarla birlikte Üsküdar 'a gidilebilir, bunu da toplantı esnasında konuşuruz.. :çiçek:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(06-21-2011, 05:38 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel fikir ama şu anda motorsuz olmam ulaşımımı etkiliyor :)
Erdem sende sorun ettiğin şeye bak benim motor ile gideriz :)
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
çoğu arkadaşımın orayı bildiğini zannetmiyorum hafta sonu gündüz gezmesi için harika olacaktır :tamam:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(06-21-2011, 06:36 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Gebze Motosiklet Kulübü olduğumuz için rutin toplantılarımızı Gebze içinde yada çok yakın yerlerde yapıp toplantı sonunda veya başka bir organizasyonda bu tip gezileri düzenlemek daha doğru gibi..
Sonuçta motoru olmayan , evi uzak olan, Gebze dışını pek bilmeyen arkadaşlarımız olabilir onları da düşünmeliyiz..
ama değişiklik olması açısından bu hafta ki toplantıyı Tuzla'da yapabiliriz.. :tamam:
belki oradan da isteyen arkadaşlarla birlikte Üsküdar 'a gidilebilir, bunu da toplantı esnasında konuşuruz.. :çiçek:
Bak sen? Biz uzak diye gelemediğimiz zamanlar olay evli olmamızla bağlantılanıyor hemen. :boks::kızgın:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Yorumları: 332
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
tuzla iyidir iyi:D şelale cafe mesela.D:D:D