Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Cihan abi sabah sabah duygulandırdın beni :utan: ağzına yüreğine sağlık.
Hep derim Cihan abi yaşlı değil diye sen yaşlıyım diyorsan tartışmam.
Senin yaşına geldiğimizde acaba motosiklet kullanabilecekmiyiz ? sen bunların üstesinden gelmişsin artık bizde bu yüzden seni kıskanıyoruz :utan:
Yorumları: 332
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
başım üstüne abim söylerinm.D
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Cihan abi seni seviyoruz :çiçek:
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
bu ne yaaaa..
adam iki ajitasyon yaptı kitleleri kendine bağladı...
gelmeyin arkadaşlar böyle oyunlara....
(12-22-2011, 09:39 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu ne yaaaa..
Yaşlılara acımak ilgi göstermek gerekir düşüncesindeyim...
(Son Düzenleme: 12-23-2011, 06:13 AM, Düzenleyen:
MaRaNtZz.)
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(12-22-2011, 09:39 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu ne yaaaa..
Alla Alla başlığı açan gençler bende sorunlarımı dile getirdim. Her biriniz için yazdığım duygularım gerçek ve samimiyim. Beni GMK'da tutan şey tabiki sevgi.
Bu güne kadar hanginize ben büyüğüm bana saygı hürmet extra falan filan istedimki. Yada bana acıyın dedim. Tam aksine yaş farkını hissettirmemek için size ayak uydurmaya çalıştım.
Hatta bir çok sürüşte ben mecburen yavaşladım sizin için. :]
Sayın Sayman sizi kıskanmadığım için böyle yazdınız biliyorum. Fakat yazdığınız doğrudur. GMK içinde sizin ayrı bir yeriniz vardır benim için. Sizi ayrıca ne kadar sevdiğim ve saydığım bilinir. Bakın bakalım forumda en çok kiminle uğraşıyorum. İnsan sevdiğine naz da yapar caz da. :çiçek:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Gençlerin problemlerinden biride bu .
:] Aşırı hormonel dengesizliklerden ötürü bu soğukta ağaca da tırmanamadıklarından, sağa sola sarkmalar ...
(12-23-2011, 08:47 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gençlerin problemlerinden biride bu .
:] Aşırı hormonel dengesizliklerden ötürü bu soğukta ağaca da tırmanamadıklarından, sağa sola sarkmalar ...
puahahhahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Mehmet abi,
foruma ilk yazdigim cumlelerimde, araniza katildigim icin "hoş geldin" diyen ilk cumlene cevaben "tesekkur ederim Mehmet" olmustu. O zamanlar henuz yuz yuze gorusmemistik ve kelimelerinle ve genc tarzinla zaten akranim zannetmistim. Şimdi, genelenksel saygi ve kisiligine saygimizdan oturu abi diyoruz.
Yazdiklarinin bilincine yaklasan yaslara geldigimiz icin bizler de sabirsizlaniyoruz; varligimizi ve fotosentezle gecen zamanlarimizin olup olmadigini. Tek duamiz, farkindaligimizin acik olmasi yolunda. Hayat kisa, kisa zamanda degerli seyler yapmak lazim. Biz de bizden olgun ve daha bilincli sen gibi bireyle bir arada olarak ogreniyoruz tecrubelerini. Gencligin yada yaşın sınırı yok. Sınırın oldugu yerde insan oglu hayatta olmuyor zaten. Herkes biribirinden bişeyler öğreniyor. Yazdiklarini okurken, aslinda herkes, kendi fotosentezli zaman ziyanlarını sorgulamıştır mutlaka. Kendi adima soyluyorum; sadece o cumlelerin bile hayatlarimizla ilgili bir cok seye daha dikkat etmemiz gerektigini hatirlatti bana.
Bizimle olmaya devam et... Tesekkur ederiz ;)
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA