Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hayırlı bir iş için satıyorum.

Onu hayırlı olsun kardeşim..

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

saol seçkin teşekkürler.
Ara

imkanım olsaydı motora talip olabilirdim ama malesef onurcum ilk önce benim atı baş göz etmem gerek o yüzden inşalah en kısa sürede yeni evine kavuşursun.

işallah barış herkes için hayırlı olsun.
Ara

Hayırlısı olsun Onur doğru karar vermişsin dileğim en kısa zamanda evine ve tekrar düşlediğin motoruna tez zamanda kavuşursun.:alkış:
Ara

Onur'cuğum, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hedeflediğin ev/araba/motosiklet/bisiklet alırsın.
Bende 28 jant bisiklet var, turuncu değil ama toplantılara gidip gelmek için kullanabilirsin :)

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Onurcum hayırlısı olsun şimdiden , biraz dişini sıkarsın motürüde alırsın ondan sonra..
Benim 21 fitesli Bianchi senindir rahat rahat kullan :]
İstediğin eve bir an önce kavuşmanı dilerim kardeşim, Hayırlı satışlar..

160711104912_imza3.JPG
Ara

(06-27-2012, 10:56 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Onur'cuğum, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hedeflediğin ev/araba/motosiklet/bisiklet alırsın.
Bende 28 jant bisiklet var, turuncu değil ama toplantılara gidip gelmek için kullanabilirsin :)

(06-27-2012, 12:26 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Onurcum hayırlısı olsun şimdiden , biraz dişini sıkarsın motürüde alırsın ondan sonra..
Benim 21 fitesli Bianchi senindir rahat rahat kullan :]
İstediğin eve bir an önce kavuşmanı dilerim kardeşim, Hayırlı satışlar..

vay arkadaş. benim fatihteki evin kömürlüğünde 80küsür model bmx düz vites bisikletim var. lazımsa onuda verebilirim..:P

Şaka bir yana herşey umduğun gibi olur inşallah..:çiçek:
Ara

işallah arkadaşlar bisikletler için teşekkür ederim. satılır satılmaz ensenizdeyim :]

(06-27-2012, 10:55 AM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hayırlısı olsun Onur doğru karar vermişsin dileğim en kısa zamanda evine ve tekrar düşlediğin motoruna tez zamanda kavuşursun.:alkış:

saol ismail abi işallah çabucak satarız
Ara

Onur motor surmekten yoruldu biraz da artçı olacak anlaşılan :)

Kardeşim, seni tekerleksiz düşünmek bi an hüzün verdi tabi ama yuvan icin hayirlisini sen ve esin bilir tabiki. Motor bu yine alinir. Hayirlisi ile satarsin ikisini de insallah.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA