Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

18 yaş sınırı

Çok üzücü.
Bu işin iki ucu kirli değnek...
Bir taraftan reşit olmayana ilaç satışı yapmıyorsun, diğer taraftan doğu kültüründe genç kız yada çocuk denecek yaşta velisinin rızası ile evlenmeye müsade etmek zorunda kalıp reşit olmadığı için ilaç vermiyorsun.
Eğitim Şart. Başka çözümü yok.

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Ne yani, ben şimdi Arda'yı bana yazılan reçeteyi alması için 18 yaşına kadar bekleyecekmiyim.

Cihan hocam, ben Arda'yı sana gönderirim, sen istersen verme!!!!
Ara

Cihan abi bize torpil geçer, kardeşlerimizi gönderebiliriz :tamam:
Ara

üzülmemek elden düşmüyor ne yazık ki:kızgın:
Ara

çok saçma bir sistem ben sürekli mide agrısı çekiyorum midemde yara var ne yazık ki ilaçlarımı o agrı içnde almaya gidecek değilim annemde benimle ilgileeniyor diyelim ufak kardeşim alamayack mı erdoğan bey one munıte ben bu halde kalkıp ilaç almaya mı geleyim:sinirli:
Ara

(08-06-2012, 09:47 PM)zeynep barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  çok saçma bir sistem ben sürekli mide agrısı çekiyorum midemde yara var ne yazık ki ilaçlarımı o agrı içnde almaya gidecek değilim annemde benimle ilgileeniyor diyelim ufak kardeşim alamayack mı erdoğan bey one munıte ben bu halde kalkıp ilaç almaya mı geleyim:sinirli:

Tepkiler üzerine sorunu anladılar ve düzelttiler :çiçek:
Ara

şu an alabiliyorlarmı cihan abi ilaçlarını
Ara

(08-07-2012, 07:41 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  şu an alabiliyorlarmı cihan abi ilaçlarını

evet, sadece TC. no giriyoruz yakınlığını kontrol ediyor sistem fakat yaş sınırı falan aramıyor.
Ara

hayret çabuk tepki verip düzeltmişler. Yinede bravo diyelim bari buda birşeydir.
Ara