Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MRA Cam (Rüzgarlık)

Ben de isterem

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Merhaba, bende almak istiyorum... Cam Polikarbon mu? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Farklı uzunluklarda modelleri mevcutsa nasıl seçim yapabiliriz? Teşekkürler.
Ara

(01-30-2013, 12:40 PM)Goker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Merhaba, bende almak istiyorum... Cam Polikarbon mu? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Farklı uzunluklarda modelleri mevcutsa nasıl seçim yapabiliriz? Teşekkürler.

Göker selamlar, "Tatış_Kaynaş" bölümünde kendinizi kısaca tanıtırsanız sevinirim. :anlaştık:
Ara

Göker Bey bu akşamki toplantıda MRA cam için alınacak ödemeler karşılığında sipariş verilecektir...bu akşamki toplantıya gelmenizi tavsiye ederim ki MRA camınız bir daha ki sipariş ile gelmesin..

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Seçkin Bey teşekkürler, Eskihisar'a bu akşam gelmem mümkün değil ancak yakın bir haftasonu gezilerinize katılmak isterim. Uygun görürseniz camların alımını yapacak arkadaşa yarın veya Cuma günü havale yapabilirim. Yalnız pleksi ise almak istemiyorum, çünkü kaza anında önde tehlike arz ediyor... Teşekkürler.
Ara

(01-30-2013, 02:30 PM)Goker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Seçkin Bey teşekkürler, Eskihisar'a bu akşam gelmem mümkün değil ancak yakın bir haftasonu gezilerinize katılmak isterim. Uygun görürseniz camların alımını yapacak arkadaşa yarın veya Cuma günü havale yapabilirim. Yalnız pleksi ise almak istemiyorum, çünkü kaza anında önde tehlike arz ediyor... Teşekkürler.

kuvvetle muhtemel pleksi olacak..

alsanız da almasanız da çarşamba toplantılarına ve organizasyonlarımıza bekliyoruz mutlaka :çiçek: Gmk

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Teşekkür ederim Veysel Bey, organizasyonlarınızı forumdan takip edeceğim. Camları aldığınız zaman resim ve yorumlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.

İyi sürüşler...
Ara

O cam dandik almayın..yolu şişenin dibinden bakar gibi gösteriyo:alkış::alkış::alkış::nanik::nanik:
Ara

(01-30-2013, 08:58 PM)Ozgur.Baydar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  O cam dandik almayın..yolu şişenin dibinden bakar gibi gösteriyo:alkış::alkış::alkış::nanik::nanik:

Hipermetroplar gözlüksüz kullanabilir ozaman.
Ara

Hiper değil süpermetrop olmak lazımmışşş:delü::delü:
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 6 Ziyaretçi