Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Işıklı Sibop Kapağı

Arkadaşlar,bizim grubumuzda bir toplu alım siparişi açtım.Işıklı Sibop Kapağı.Bizde epey bir ilgi gördü,şu an toplam 45 çiftlik bir talebe eriştik.Bu sayıda bir toplu alım yapacağımız içinde piyasa fiyatının yarısına yani çifti 5 TL ye almaya hak kazandık.Sizlerden de isteyen olur mu.Varsa buradan yazın ben gitmişken sizler içinde alırım.Bilahare Veysel Başkan'a veririm o dağıtır size.Sibop kapaklarını almak için 12 Şubat Salı Günü gideceğim.Siparişleride en son olarak 11 Şubat Pazartesi Günü öğlene kadar alacağım.Bilahare ithalatçı firmaya mail atarak siparişleri geçip hazırlamalarını isteyeceğim.

Grubumuzda yaptığım duyuru şöyle idi:

Arkadaşlar,

Habil Alan (Gelişim Sürücü Kursu Sahibi) arkadaşımızın bir tanıdığı ışıklı sibop kapaklarından ithal etmiş.Bunlar piyasada tanesi 5-6 TL den satılıyormuş.Habil bana söyledi,eğer bizim grupdan da toplu bir talep gelirse bu sibop kapaklarını çiftini 7 TL den vereceklermiş.Eğerki talep 25 çift olursa bu fiyatda 5 TL ye inecekmiş.Açıkcası ben düşünüyordum bunlardan takmayı,bir alıp deneyeceğim.Estetik olarak çok güzel görünümün yanı sıra gece yandan fark edilmemizi de sağlayacağını düşünüyorum.Ellerinde kırmızı,yeşil,sarı ve mavi renkler varmış.Başka kimler ister bakayım bu sibop kapaklarından

Sibop_zpscde3969d.jpg

Talep Listesi:

Harun TOKA 1 çift (kırmızı)
Barış BAL 1 çift (Mavi)
Kemal KOCA 2 Çift (Kırmızı)
Veysel TOPLU 1 çift (Kırmızı)
Mümin ÇOLAKOĞLU 3 çift (Mavi-Kırmızı-Sarı)
Özgür BAYDAR 2 çift (Kırmızı)
Bayram TOPAL 2 çift (kırmızı-mavi)
Kadir YUMURTACI 2 çift (kırmızı)
Seçkin TUNALI 3 çift (mavi-kırmızı-sarı)
Engin CAN 2 çift (kırmızı-sarı)
Caner Demiroğlu 1 çift (kırmızı)
Mehmet KUTAY 1 Çift (kırmızı)

Arkadaşlar adını yeni ekleyenler bu mesaja alıntı yaparak yazsınlar ki tekrar tekrar isim yazmakla uğraşmayalım..(Veysel)

Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
www.facebook.com/sipsivri

Resimlerden baya başarılı duruyor, etkisi olacağını düşünüyorum bende farkedilebilmek için. Ben denemek istiyorum bundan, alabilirim.
Ara

bende bir çift mavi renk istiyorum .

Bende iki (2) çift kırmızıdan almak istiyorum veysel başkana bırakırsanız başkandan alırım.

BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Ara

Engin abicim başlık için teşekkürler..

Bende bir çift alayım bari kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :utan:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

3 ad ben alayım sarı mavi kırmızı

2 adet de bana rica etsem (kırmızı)
Ara

Bende bir takım kırmızı bir takım mavi rica ediyorum..
Ara

(02-08-2013, 07:43 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Resimlerden baya başarılı duruyor, etkisi olacağını düşünüyorum bende farkedilebilmek için. Ben denemek istiyorum bundan, alabilirim.

Harun Bey,ne renk istersiniz

Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
www.facebook.com/sipsivri

(02-09-2013, 07:05 AM)sipsivri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-08-2013, 07:43 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Resimlerden baya başarılı duruyor, etkisi olacağını düşünüyorum bende farkedilebilmek için. Ben denemek istiyorum bundan, alabilirim.

Harun Bey,ne renk istersiniz

Veysel başkandan yanayım, kırmızı olsun :tamam:

1 çift istiyorum.
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi