Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CBF 600 Görüş Yorum Tavsiye
#1

Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda bir 2011 model bir CBF 600 almak gibi bir fikre kaptırdım kendimi. Bu motosiklet üzerinde deneyimi olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. Motosikleti şu zamana kadar kullandığım gibi daha çok tatil günlerinde yağmurun yağışın mümkün olduğunca az olduğu zamanlarda şehir trafiğinden uzak asfalt yollarda kullanmayı planlıyorum. Şu zamana kadar bu modeli tecrübe etme şansına sahip olamadım ama nedense bir şey sürekli bu motosikleti almam konusunda beni dürtüyor hayırlara gelsin bakalım. :]

No one lives forever...
Ara
Cevapla
#2

Aramızda cbf 600 kullanıcıları mevcut. Onlar sağlıklı bilgiler vereceklerdir.

Benim bildiğim ve tecrube ettiğim; Oturuş pozisyonu rahat, beygir gücü ve torku gerektiğinde kendini gösterebilen, yolda da gayet konforlu bir makine.
Ara
Cevapla
#3

(05-09-2013, 05:28 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Aramızda cbf 600 kullanıcıları mevcut. Onlar sağlıklı bilgiler vereceklerdir.

Benim bildiğim ve tecrube ettiğim; Oturuş pozisyonu rahat, beygir gücü ve torku gerektiğinde kendini gösterebilen, yolda da gayet konforlu bir makine.
Aslına bakarsanız benim de bir motosikletten beklentilerim temel olarak bunlardan ibaret.

CBF 600 kullanıcısı diğer arkadaşlar yakıt tüketimi, uzun yol ve şehir içi deneyimlerini, motosikletin beğendikleri veya beğenmedikleri taraflarını paylaşabilirlerse sevinirim.

No one lives forever...
Ara
Cevapla
#4

Suzuki Vstrom DL650 - Yamaha Fazer

bu modelleri de araştırmanızı öneririm :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#5

Sevgili Murat, Kulüpte satılık 2011 model CBF600 var :hö: istersen Burak Suvar sana bu konuda yardımcı olur :]
Makine boşta sürücüsünü bekliyor. Satılık CFB 600 Sahibinden.com İlan
Bende CBF 600 kullanıyorum, genel olarak sport touring olarak geçer. Güçlü motoru olmasına karşılık uysal bir makinadır. 4 silindirli olmasından dolayı uzun yollarda titreşimsiz ve rahattır. Oturuş pozisyonu yormaz. Enjektörlü model bakarsan karbüratörlüye göre depoda 50 km daha fazla yapabilir. 350km. karma yol yapabilirsin. şehir içinde 200kg. ağırlığına rağmen dengeli ve kıvraktır.
bakım sıkıntısı ve honda markasından dolayı parça aramazsın. parça fiyatları diğer markalarla kıyaslandığında yüksek olduğu söylenemez.

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#6

Merhaba Murat...
bende 2011 model 8000 km boyunca cbf600 kullandım.yakıt ortalamam 5,2 t bandında oldu sürekli.bu da 120 km'nin pek altına düşmeden alınan veridir ve her cbf kullanıcısı bu verilerde gezer.Honda bu motoru her ne kadar naked diye satmışsa da bu motor uysal,tork eğrisi gayet stabil ve keyifli bir yol motorudur.arka ince lastiği sayesinde şehir içinde dengeli ve pratiktir.200 km hıza kadar sorunsuzca çıkabilir fakat sonrasına gücünün 77,5 hp olmasından dolayı bir 98 hp Fazer gibi gitmez.Gaz tepkileri sakindir ve şehir içinde bir cbf150 kullanıyormuş kadar pratiktir.aldıktan sonra satmayı düşünmeyeceğin uzun yıllar sadece yağ yağ filtre değişimi masrafın olur...

2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....

yamaha fazer s2 :))
Ara
Cevapla
#7

Kıymetli görüş ve tavsiyelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Yamaha Fazer için tecrübem olmadığı için kişisel değerlendirme anlamında bir şey söyleyemem ama kullanıcı yorumlarından yola çıkarak bu bıçkın alet laf aramızda biraz gözümü korkutmuyor değil. :utan: Suziki ye gelince kim böyle bir motosikletin üzerinde uzun km ler yapmak istemez ki ama aynı fiyat seviyelerinde Honda CBF 600 e nazaran daha eski modelleri ve daha yüksek km de motosikletlerin bulunması beni DL650 den biraz uzaklaştırıyor.
Kulüpte satılık olan CBF 600 ilanını inceledim. Farumu takip ettiğim kadarıyla burada yer alan bir kişinin motosikletinden şüphe edilmemesi gerektiğinin çoktan bilincindeyim. Belki de aksessuarları daha fazla ve rengi kırmızı olduğu için aklımın ilk sırasında bulunan ilandaki motosikleti hafta sonu bir görmek istiyorum. CBF 600 İlan Hem ne derler bilirsiniz kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun. :] Bu ilanda yer alan motosiklet için varya görüşleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Yaklaşık üç yıldır kullanmakta olduğum GV 250 motosikletimin bile 100 km de kayır sarfiyatının 3,5-4,00 lt bandında olduğunu düşünürsek CBF 600 için 5,2 lt bana göre çok değil. Bahsettiğim gibi motosikleti kullanım amacım hafta sonları ve tatillerde şehir trafiğinden mümkün oldukça uzak yerlerde olacağı için yakıt tüketimi belki daha da düşük olacaktır. Beklentilerimin ve imkanlarımın ortak paydasında CBF 600 diğer alternatiflere göre daha önde görüyorum. GV 250 ile bir türlü fırsat olupta gelemediğim toplantı ve etkinliklere bakarsınız yeni motosikletim ve tatlımla katılırım. Tabi ilk tanışma tatlımı henüz getirmediğimin bilincinde ve eğer olur da yeni bir motosikletle gelirsem tatlımın duble olması gerektiğinin farkındayım. :]

No one lives forever...
Ara
Cevapla
#8

Gönlünce olsun Murat.

Bence de cbf 600 güzel tercih. Fz Gsr gibi aletler biraz daha agresif bir sürüş istiyor. Sen istemesende onlar bunu istiyo ve kışkırtıyor. Yeni motor haberlerini bekliyoruz.
Ara
Cevapla
#9

Murat kısaca CBF600 gitmiyor kardeşim alanlar 1000'lik makinelere geçiş yaptılar yada yapacaklar :P

O kadar para veriyorsan sıfır NC700SA al derim. Süper bir makine.
Ara
Cevapla
#10

(05-10-2013, 08:45 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Murat kısaca CBF600 gitmiyor kardeşim alanlar 1000'lik makinelere geçiş yaptılar yada yapacaklar :P

:]:]:]:+1:
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: Buraq
01-31-2013, 04:30 PM
Son Mesaj Yazar: MuratD
01-24-2013, 06:30 AM
Son Mesaj Yazar: Siyahinci
07-12-2011, 04:18 PM
Son Mesaj Yazar: MehmetK
03-01-2011, 08:36 AM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi