Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Arkadaşlar reklam olacak fakat olsun diyorum ben yeni keşfettim bu siteyi ve şiddetle öneriyorum. İş yerinde 3 yazıcımada buradan toner ve kartuş seti aldım ve tonerler dahil kendim dolduruyorum. Çok memnun kaldım. Çok ilgililer her türlü desteği veriyorlar ve ürünler çok hesaplı.
https://www.bitmeyenkartus.com.tr/
Hatta bir mürekkep yazıcıyı sıfır yeniden aldım çünkü dolum seti 99tl yazıcı ile beraber 127tl idi. Bir günde yazıcı geldi. Set içinde 400ml mürekkep var ve dolum maliyeti 40tl.
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Abi malzeme ve hizmet iyiyse başkalarıda faydalanır. Bir tonerin yazıcı fiyatına olduğu zamanlardayız. Ekonomi şart
(06-21-2013, 12:43 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi malzeme ve hizmet iyiyse başkalarıda faydalanır. Bir tonerin yazıcı fiyatına olduğu zamanlardayız. Ekonomi şart
Erdem tonerleri piyasada 25 liraya dolduruyorlar fakat inan olması gereken gramajda değil yani orjinalinden daha az çıktı alınıyor. Bir toner ve 4 tolumluk toz geldi 60 liraya. geçen toz bitti sadece 27 liraya 4 dolumluk toz aldım.
Bu günde mürekkep yazıcıyı aldım yeniden ki o zaten çok maliyetli diye hiç kullanmadan bir köşede yatıyordu. Yazıcı sıfırı 70 lira kartuşları 100 lira yani böyle saçma orantılar. Şimdi rahatım valla ve tavsiye ederim. Üstelik reklerde orjinalinden farksız yani fotoğraf baskı alınabilir sorun yok. :çiçek:
Yorumları: 7
Konuları: 1
ilk bakışta çok cazip görünüyor fakat kullanıcı şikayetleri oldukça fazla. anladığım kadarıyla ilk kullanımlar sorunsuz fakat sonrası için bakım gerektiriyor eli yatkın olmayanlar için keyif kaçırıcı olabilir.
(06-21-2013, 01:42 PM)snakepit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilk bakışta çok cazip görünüyor fakat kullanıcı şikayetleri oldukça fazla. anladığım kadarıyla ilk kullanımlar sorunsuz fakat sonrası için bakım gerektiriyor eli yatkın olmayanlar için keyif kaçırıcı olabilir.
2 lazer yazıcımda şu ana kadar sorun yaşamadım. çok basitçe tozu boşaltıp dolduruyorum. Mürekkep olayına yeni girdim. Biraz inceledim eğer minik hortumlar bir yerden ezilir kopar vs. durumlarda hava alırsa yada tıkanırsa yazma sorunu yaşanabilir ayrıca tanklar yazıcı ile aynı seviyede durmazsa yine sorunlar çıkabilir. Bunun dışında normal mürekkep kafaları ne sorun yaratıyorsa buda yaratabilir. Firma hortum delikleri açılmış sıfır kafalarıda uygun fiyata satıyor. Yinede yaşayacağım sorunları buraya aktarırım.
Yorumları: 7
Konuları: 1
(06-21-2013, 02:02 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-21-2013, 01:42 PM)snakepit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilk bakışta çok cazip görünüyor fakat kullanıcı şikayetleri oldukça fazla. anladığım kadarıyla ilk kullanımlar sorunsuz fakat sonrası için bakım gerektiriyor eli yatkın olmayanlar için keyif kaçırıcı olabilir.
ne gibi sorunlar oluyormuş ?
annem ilk set kartuşları bitirdi şu ana kadar (daha yeni sayılır) yaşadığımız bir sorun yok..
burada kullanıcıların bazıları çok memnun bazıları hiç değil
http://urlji.com/iapmu3
burada sorunlar ve çözümleri
http://urlji.com/823xkk