Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Spor Konuları Paylaşımı

(06-04-2013, 10:50 AM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-03-2013, 01:25 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  etkili olması için konfor sınırının üzerinde yapılmalı ne yapılıyorsa..

iki adım yürüyüp biraz terlemek maalesef pek payda sağlamaz..

Valla ince ve zarif kasları olan bayanlar için yürüyüş ve diyet yetiyor. Ama abdominallerini, bicepslerini, tricepslerini şişirmek isteyen beyler için tabii ki yürümek yeterli olmaz.

"Tamam ideal kiloma kavuştum artık diyet yapmayacağım" diyen bir bayan duymadım Özlem :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(06-04-2013, 11:05 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-04-2013, 10:50 AM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-03-2013, 01:25 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  etkili olması için konfor sınırının üzerinde yapılmalı ne yapılıyorsa..

iki adım yürüyüp biraz terlemek maalesef pek payda sağlamaz..

Valla ince ve zarif kasları olan bayanlar için yürüyüş ve diyet yetiyor. Ama abdominallerini, bicepslerini, tricepslerini şişirmek isteyen beyler için tabii ki yürümek yeterli olmaz.

"Tamam ideal kiloma kavuştum artık diyet yapmayacağım" diyen bir bayan duymadım Özlem :]

Duyamazsın, çünkü bütün kadınların en az 2 kilo fazlası vardır :).
Ara

evde-spor.jpg
Ara

Heyyy sporcu gençlik.

Cortladık mı?

Yoklama alalım
Ara

Yaklaşık iki ay aranın ardından antremanlara yeniden başladım. Bitiminde akşam eve emekleyerek sabah işe sürünerek gittim. Ara vermek iyi değil. :]

No one lives forever...
Ara

Aynen Murat bende neredeyse 3 aydır aynı durumdaydım.Tekrar başladım ama hücrelerim bile hamlamış
Ara

Erdo o yukaridaki oda ? senin odanın son halimi : )

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

basladık erdo bakalım nolcak aynen hamlamısım bende
Ara

Tam gaz devam : )
Ara

Boşverin sporu mporu genç beyler, nasılsa evlendikten sonra yapacağınız tek spor, tv karşısında göbeğinizi kaşırken yapacağınız kol hareketi olacak :P
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 5 Ziyaretçi