Yorumları: 117
Konuları: 8
Cbf 250 & Cbx 250 Twister Gösterge arıyorum elinde olan satan varmı ?
Yorumları: 424
Konuları: 6
Rep Puanı:
3
Aksam bana hatirlat arkadasda vardi ariyalim bakalim varmidiye
Akşam buluşlmada hatırlatayım :tamam:
İrşadi abi bilgilendirmenle gösterge için ufak çaplı bi çalışma yaptım söktüm dağıttım tellerde kopukluk yoktu ama motoru aldığım çok akıllı arkadaş japonla vida yerlerini yapıştırmış ee malum kurumadan karta akmış devreler yanmış gibi geldi açıkçası ne yapayım ne edeyim derken bi arkadaş Serdar Ceylan abimizi tavsiye etti Ekos Endüstriyel Elektronik Kart Onarım servisi var. Kendisini daha önce GMK konak cafe toplantısında görmüştüm ama sanırım buraya üye değil kendisi kendisine kartı teslim ettim ama dediğim gibi satın altığım arkadaş japonla yapıştırdığı için devreler yanmış durumda Elektronik kart işiniz olursa Serdar abiyi tavsiye edebilirim kendiside bizden ;) birtane çıkma gösterge paneli buldum 150tl beşiktaşta irşadi abi senin çevrendede varmıdır?
Rep Puanı:
3
Adem keskin var parcaci butarafta bir sorayim donerim sana ama 150 buldunsa kontrol et kacirma derim o oaralara bulman cok zor bildiyim kadariyla yan sanayi bula bi lirsin ama orjinel bulamasin ben bir sorayim donerim sana
abi teşekkür ederim buldum cbf250 nin orjinal göstergesini taktım tıkır tıkır :tamam: 150tl ye aldım
Rep Puanı:
3
cok iyi hayırlı olsun diyeşlim :tamam: