Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Hasan paşa / Kadıköy (Evlendirme dairesi karşısı) hepimizin uğrak mekanıdır, burada Motoplus, Motomax v.b.. bir sürü firmayı yanyana bulabilirsin. Bütçene uygun çeşit yelpazesi gayet geniş olacaktır.
Kros, enduro,racing, chopper ekipmanları kullanım amacına göre farklılıklar gösterir.
Genel olarak söyleyebileceğim;
Montta ve pantolonda dikkat edebileceğin şey bir kaç kattan oluşması, korumaların kalitesi, yağmur geçirme oranı
diğer ekipmanlarda da yine yağmur geçirgenliği ve koruyuculuk kalitesi olmalı.
ve asla unutma motor kullanırken az önemli bir ekipman yoktur, eldivenden kaska hepsi büyük önem arz eder.
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 196
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
çok sağolasın veysel abi ilk fırsatta gidip bakıcam ... bn özellikle pantalon derken bnde hiç olmadığı için dedim güvenlik önemli:D
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Fuara kadar zamanın var ise, bekle.
Fuardan bak. Bazı durumlarda avantajlı fiyat oluyor.
Hiç bir şey olmasa, onlarca marka ve modeli aynı yerde bulup zaman kazanıyorsun.
Fuarda Huson Derinin standı büyük olur ve burada ekonomik fiyata güzel ürünler bulabilirsin.
Yorumları: 196
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
Baris abi carsamba gunu dediğin mont bumu...
Mehmet abi ewet fuarda almayi düşünüyorum bende ama o gun cok cesit olacagindan kafamda bi kac model belirliyim diyorum urunler arasi fiyat farki cok bu yuzden sordum alacagim aksesuarin olmazsa olmazi ne olmali die
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(Son Düzenleme: 02-17-2014, 09:49 AM, Düzenleyen:
ömer faruk.)
Yorumları: 139
Konuları: 25
Rep Puanı:
0
fuara giderken , bütçene ve de ihtiyacına göre önceden bir liste hazırla fuarda karşılaştır çok faydasını görürsün.en azından kafa karışıklığın minimum düzeye iner. ben öyle yaptım yine öyle yapacam :)