Yorumları: 196
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
Tekrardan bi soru bu bnm demirat gibi dort silindir motorlarda hararet seviyesi ne olmali normali yani... bnmki 100 110 larda gezio sehir icinde normali bumu acaba suyun 100 derecede kaynadigini baz alirsak normal degil gibi geldide...
efelerin efesi...
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Ömer, maalesef ben daha o seviyeye gelemedim.
Benimki 3 silindir. Daha yeni geçtim.
4 den keşke anlasaydım.
Yorumları: 480
Konuları: 9
Rep Puanı:
0
Yanlış bilgi vermek istemem ama 4 silindir makinalarda hararet olmasın diye sürekli gaz açmalarını gerektiğini duymustım :hö:
Gideceğiniz Yeri Bilmiyorsanız,Vardığınız Yerin Önemi Yoktur.
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
ömer şehir içindeki hararet seviyen gayet normal motorun 4 silindirli seninde o makinaya yabancı olduğunu farzedersek bence 100-110 yine iyi bir rakam:) eğer hararet o aralıkta iken fan açıyor ise sorun yok ;)
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Onlarca mühendis, yıllarca süren çalışmalar, geri bildirimler sonucunda motosikletini yapmış adamlar, bunun için kafanızı bu tip şeylere takmayın.
Hele ki motorum hararet yapmasın diye sakın gaz açmaya çalışmayın.. Kafanıza göre yağ veya katkı koymayın..
Emin olun o motosiklet dünyanın her yerinde farklı sıcaklık ve hava şartlarında farklı trafik yoğunluklarında ve farklı yol şartlarında optimum şekilde kullanılması için yıllarca süren çalışmalar sonucunda yapıldı. :tamam:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 196
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
Fan aciyor ya onda sknti yok... aklima takildi icim rahatlasin dediydimde...
efelerin efesi...