Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Arkadaslar malum uzun yol ve gezilerde navigasyon kullanmadan olmuyor. E telefonun sarjidaha cabuk bitiyor haliyle.
. Su urunu alayim dedim ama malum 80-90 tl gibi bir fiyati var. İsi ucuz yollu cozume gotureyim dedim.
Sonuc
Diger fotolar ve yapim asamasi ise soyle
matkap uc kutusu. 5 tl lik sarj aleti. Motorsiklet icin anahtar. Kablo vs.
Kutunun diger tarafini kisaltmak yerine icerisine sarj kablosu koymak daha akillica olur diye dusundum. Sonuc
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 358
Konuları: 14
Rep Puanı:
0
Emeğine sağlık :çiçek:
Fakat izole bant ile tutturmuşsun bant güneşi ve suyu görünce yapışkanı akıp gidonu mahvetmesin ? :hö:
Ayrıca benim aldığım tüm araç şarj aletleri şarj etmiyor şarjımı yiyor daha çok :.( :.(
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
kolay ve maliyetsiz bir çözüm eline sağlık .
(10-07-2015, 09:36 AM)EMRE.ALTINAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emeğine sağlık :çiçek:
Fakat izole bant ile tutturmuşsun bant güneşi ve suyu görünce yapışkanı akıp gidonu mahvetmesin ? :hö:
Ayrıca benim aldığım tüm araç şarj aletleri şarj etmiyor şarjımı yiyor daha çok :.( :.(
bant iz yaparsa alkolle temizlerim. bugün boş vakti değerlendirdim. tutturmak için aklıma banttan başka bir şey gelmedi.
(10-07-2015, 09:39 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kolay ve maliyetsiz bir çözüm eline sağlık .
Teşekkür ederim.
(Son Düzenleme: 10-07-2015, 09:48 AM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Güzel bir çözüm, paylaşım için teşekkürler Ersin
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
(10-07-2015, 10:30 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir çözüm, paylaşım için teşekkürler Ersin
Rica ederim sadece kendim icin degil diger arkadaslara yardimi dokunacak bir sey olursa ayrica memnun olurum.
Bu arada iki gun onceki yagmurdan sonra evime goturemedigim motorumun zincirini yaglamam gerekti.
Gerekli duzenek
Biraz aceleye geldi amator isi oldu ama olsun simdilik is goruyor.
(10-07-2015, 09:36 AM)EMRE.ALTINAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emeğine sağlık :çiçek:
Sarj aletleri sizin cihazinizi sarj etmiyorsa baska bir sorun aramak lazim. Telefonunuz samsungungun ust segment cihazlarindan mi. Sarj etmek icin kullanmak istediginiz cihazin bilgilerinin oldugu kismin ve orjinal sarj cihazinin fotografini paylasabilirmisiniz.
(Son Düzenleme: 10-07-2015, 01:43 PM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Yorumları: 63
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Guzel bı proje olmus emek var begenmemek olmaz bende bunun pıllısını yaptım ısede yarıyor telefonum sony z3+.. 3 dk de %1 sarj ediyor 9 v bi pıl ıle calısıyor acıl durum sarjı 9 v bı pıl %42 sarj edıyor
Yorumları: 1,094
Konuları: 60
Rep Puanı:
0
Evet düşük maliyetli pratik bi çözüm olmuş :alkış:
:tr: Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
(10-07-2015, 05:33 PM)dormic41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Guzel bı proje olmus emek var begenmemek olmaz bende bunun pıllısını yaptım ısede yarıyor telefonum sony z3+.. 3 dk de %1 sarj ediyor 9 v bi pıl ıle calısıyor acıl durum sarjı 9 v bı pıl %42 sarj edıyor
Cok iyi fikir. Telefonda gps acikken harcanan enerjiyi geri kazandirsa yeter bence
Bu hafta yeni projem topcasem ile ilgili olacak. Motora baktim soyle elimin degmedigi bir o kalmis.
(Son Düzenleme: 10-08-2015, 08:10 AM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Yorumları: 836
Konuları: 17
Rep Puanı:
0
Şarj aleti konusunda orjinal den yanayım el yapımı ürünlerin kısa devre yapma olasılığı çok yüksek. Bu sorunu ben yat malzemesi satan dükkanlardan 10 tl ye su geçirmez marin çakmaklık alarak çözüyorum.ikinci projeniz olan arka sehpa çok başarılı birçok arkadaşımızın ihtiyacı olan bir ürün emeğinize sağlık. Bu arada yüzünün görüneceği bir fotoğrafınıda eklersen seni daha iyi tanımış oluruz.