Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ORDAN BURDAN ŞURDAN

Buda başka bir haber,

Testlerini yapıyorlardı tamamlamışlar demek. Otoban gazcıları gişelere gelmeden önce mola verecek artık :)

İSTANBUL’da araçların iki nokta arasındaki seyahat süresinden yola çıkılarak yapılan hız ölçümleri artık TEM Otoyolu’ndaki gişelerde de yapılıyor.

TEM Otoyolu’nda otomobiller için 120 kilometre olan hız sınırını aştığı tespit edilen sürücülere trafik cezaları gönderilmeye başlandı. TEM Otoyolu’nda kontroller aracın giriş ve çıkış yaptığı gişeler arasındaki sürenin mesafeye bölünmesiyle hesaplanıyor. Hız sınırını aşan sürücülere en düşük 189 TL ceza yazılıyor

Hürriyet com.tr

Özgür TEMEL
:tr:
372944_297191866965586_315415142_q.jpg
Ara

(05-12-2015, 06:28 AM)OzgurT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bilginize...

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, otoyolun Gebze-Orhangazi kesiminde 20 Mart'ta başlanan üst yapı çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Söz konusu çalışmalar kapsamında Gebze gişelerden TEM otoyoluna girildikten sonra otoyolun Gebze köprülü kavşağında Ankara yönü TEM katılım yolu, Çarşamba günü 08.00'de trafiğe kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 kara yolu üzerindeki Gebze kavşağında gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır. Çalışmalar 29 Mayıs Cuma günü 08.00'de tamamlanacaktır. Çalışmalar sırasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak olup, trafik işaretlemeleri yapılacaktır."

Hürriyet.com.tr

Çalışma ertelenmiş.

Kocaeli Valiliği'nden bugün yapılan açıklamada ise bu çalışmanın ertelendiği duyuruldu. Valilik açıklaması şöyle: "Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi Km:00+000-4+150 arasındaki yapım işi kapsamında yapılan O-4 Otoyolu üst yapı çalışmalarında İstanbul – Ankara yönünün Km:45+300 (Gebze Kavşağı Girişi) ile Km:48+000 K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20.03.2015 tarihinde başlanılmış ve devam etmektedir. Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13.05.2015 Çarşamba günü saat 08.00’da trafiğe kapatılacaktı. Ancak D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Özgür TEMEL
Ara

Ben yeni gördüm bu uygulamayı.
Denemek lazım.
Tutarsa işimize çok yarar...

http://www.mototurkiye.net/bedavaya-moto...l-yapilir/

Teker üstü olsun... 

Hafta sonu için değerlendirilebilir.

http://www.demokratgebze.com.tr/kocaeli-...83845h.htm

Kocaeli Rallisi hafta sonu gerçekleşecek

Ülkemizin ve kentimizin en uzun soluklu organizasyonu olan ve Ford Otosan ana sponsorluğunda, KOSDER (Kocaeli Otomobil Sporları Derneği) tarafından organize edilen 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, 22-23 Ağustos (cumartesi - pazar) günlerinde büyük heyecana sahne olacak

ÜCRETSİZ SÜRÜŞ VAR

Türkiye'de ralli sporunu uzun yıllardır destekleyen Ford Otosan'ın üst üste 14'üncü kez ana sponsor olduğu Kocaeli Rallisi'nde pilotlar, 22-23 Ağustos tarihlerinde 122.1 kilometrelik 9 özel etap ve seyirci özel etabını geçecek ve toplam 370,5 kilometre yol kat edecek. Ralli heyecanını yaşamak isteyenler 21 Ağustos'ta gerçekleşecek Fiesta Red ve Fiesta Black Co-Drive aktivitesine ücretsiz katılabilecek.

KONTAK OUTLET CENTER'DA AÇILIYOR

Rallinin ilk gününde ekipler, Transit (12,40 km.), Tourneo Courier (9,10 km.) ve Ford Otosan (18,80 km.) özel etaplarının ardından, saat 18:00'da başlayacak Kocaeli şehir merkezinde yer alan seyirci özel etabında günü sonlandıracaklar. Önceki yıllarda Kocaeli İnterteks Fuar Merkezi otoparkında düzenlenen seyirci özel etabı, bu yıl şehir merkezindeki Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı'na taşınacak. Perşembe Pazarı, rallide ayrıca servis alanı olarak da görev yapacak.

PAZAR SABAHI BAŞLIYOR

Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nin 23 Ağustos Pazar sabahı saat 09:00'da başlayacak olan ikinci gününde ekipler, Transit (12,40 km), Tourneo Courier (9,10 km) ve Otosan (18,80 km) özel etaplarının ardından, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 3 özel etap bir kez daha geçildikten sonra saat 17.30’da Outlet Center İzmit'te yarış sonlanacak.

ÜNLÜLERLE RESİM ÇEKİLECEK

Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black aktivitesi ile başlayacak. Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu'nun sağ koltuğunda Co-Drive deneyimi yaşamak isteyen otomobil ve motor sporları tutkunları bu aktiviteye ücretsiz olarak katılabilecekler. Etkinlikte, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini sürdüren takım pilotları imza dağıtacak ve motor sporları meraklıları ile fotoğraf çektirecekler.

FORD TAKIMI ZİRVEDE

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Castrol Ford Team Türkiye'den Murat Bostancı 113 puanla lider durumda yer alırken, onu 64,8 puanla takım arkadaşı Orhan Avcıoğlu ve 54 puanla Neo Motorspor’dan Yağız Avcı takip ediyor. Takımlar Şampiyonası’nda ise Castrol Ford Team Türkiye liderliği devam ederken, Neo Motorpsor ikinci ve Deltasport üçüncü sırada yer alıyor.

Özgür TEMEL
Ara

151204224027_AdsIz1.jpg

Teker üstü olsun... 

da4e8e4d93584af445bff83f0241e64b.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RÜZGARI HİSSET
Ara

Zaman GMK ile geçince güzel...

Teker üstü olsun... 

O değilde yeni başkan kim oldu sabahtan beri forumda geziyorum bulamadım bişey :))
Ara

(12-09-2015, 03:03 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  O değilde yeni başkan kim oldu sabahtan beri forumda geziyorum bulamadım bişey :))

Toplantıya gel Mehmet, tatlı tatlı konuşalım :çiçek:

160711104912_imza3.JPG
Ara

(12-09-2015, 03:06 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(12-09-2015, 03:03 PM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  O değilde yeni başkan kim oldu sabahtan beri forumda geziyorum bulamadım bişey :))

Toplantıya gel Mehmet, tatlı tatlı konuşalım :çiçek:

abi sırt çantasıyla gelcem hangi tatlıdan istersiniz. baklava filan dağılır diye düşünüyorum.
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 8 Ziyaretçi