Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MOTUL MARKET
Brick 

DEĞERLİ GMK ÜYELERİ MOTOR KULLANAN ARKADAŞLARA YAĞ VE DİĞER SARF MALZEMELERİNİN TEMİNİNDE YARDIMCI OLMAK İSTERİM KONUYLA İLGİLİ FORUM ÜZERİNDEN ÖZEL MESAJ ATARAK YADA WHATSAPP ÜZERİNDEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. ÜRÜNLERİN FİYATLARI GMK YA ÖZELDİR PİYASAYA GÖRE MUKAYESE YAPARKEN KARGO ÜCRETLERİNİ DE DÜŞÜNMENİZİ ÖNERİRİM.

( ÜRÜNLERİN HEPSİ STOKLARIMIZDADIR İSTEDİĞİNİZ ZAMAN TESLİM EDEBİLİRİM )

Yağ değişiminde yardımcı olurum bilginiz olsun.

160315065758_AdsIz.jpg

Ben bi 40 litre 1150gs kamyon yağı alabilirim. Yağ değişimi yaklaşıyor..

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

işte beklenen müşteri arkadaşlar yağların tümü satılmıştır alpere teşekkür ediyoruz :]

Demek ki bana zincir yağı, 10-40, balata temizleyici ideal karışımı hazırladın :] büyüksün..

Yakında ben alıyorum uygun olandan. :tamam: bilgi veririm. Teşekkürler.

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

10-50 yağ var mı barış abi?
Ara

(03-04-2016, 02:31 PM)Esperanza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  10-50 yağ var mı barış abi?

ümit 10/50 sipariş etmedim çok ara bi seçenek ama 10/40 layığıyla iş yapacaktır senin motorunda.

Zeytin yağı var mı?

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

(03-04-2016, 02:34 PM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-04-2016, 02:31 PM)Esperanza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  10-50 yağ var mı barış abi?

ümit 10/50 sipariş etmedim çok ara bi seçenek ama 10/40 layığıyla iş yapacaktır senin motorunda.

Tamamdır barış abi haftaya bakıma gircem irtibata geçelim.
Ara

(03-04-2016, 02:36 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Zeytin yağı var mı?

zeytin yağı ayvalık şubemiz seyfo bey de mevcut kendisinden temin edebilirsiniz fakat egeli bir kişi olduğunuzdan her zeytin yağını beğenmezsiniz bilirim o sebepten motor yağı verelim memnun kalırsın yemeklerde dahi kullan :)

(03-04-2016, 02:40 PM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-04-2016, 02:36 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Zeytin yağı var mı?

zeytin yağı ayvalık şubemiz seyfo bey de mevcut kendisinden temin edebilirsiniz fakat egeli bir kişi olduğunuzdan her zeytin yağını beğenmezsiniz bilirim o sebepten motor yağı verelim memnun kalırsın yemeklerde dahi kullan :)

Sulandırmayın ... Adam ticaret yapıyor.. baltalamayın işte..
ben bu ürünleri daha ucuza satıldığını ifşaa ediyormuyum.
her malın alıcısı var.. :]:]:]:]
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 9 Ziyaretçi