Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öz Eleştiri

Tamam. Konunun aslına dönüyorum...
(10-17-2011, 09:38 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Haftalık toplantıya, sakız ağacına yada bir mangal organizasyonuna iştirak eden arkadaşlarımız böylesi önemli bir günde bizi yalnız bırakacaksa bizim yönetim olarak biryerlerde yanlış yaptığımız anlamına gelir. Benim kendi düşüncem.

Elimizden geldiğince , vaktimizin ve imkanlarımızın yettiğince tanıtımımızı zaten yapıyoruz, birçok toplantıya ilk defa gelip birdaha gelmeyen insanlar gördüm, kendi tercihleridir.Zorlayamazsınız. Alakasız yerlerden bizimle tanışıp hiçbir toplantıyı hiçbir etkinliği kaçırmayan arkadaşlarımız da var... (benim gibi :) )
Biz biryerde yanlış yapmıyoruz.buda benim fikrim...

Emonun dediği gibi,
Gebzedeki birçok motorcu GMK dan haberdar...
Bilipte gelmeyeni zorla getiremeyiz ki ?
Ama bunada şükretmemiz mantığı çok iyimser...Kulübümüzü herfırsatta tanıtmaya devam edeceğiz...
Şükretmemiz gereken şey GMK sayesinde tanışıp kurduğumuz kişisel dostluklar arkadaşlıklar...

Cihan Abinin de dediği gibi,
'' aidiyet güdüsü'' insanda var ama adam kendini bize ait hissetmiyo yada hissetmek istemiyo olabilir : )
etkinliklerde alkol aldığımız için gelmeyenler var...
çok kasıntı (!) olduğumuz için gelmeyenler var...( harbiden var : )
motoru küçük olup , bizimle takılamayacağını düşünüp gelmeyen adamlar var,
motosikleti sevip , gelmek isteyip, motoru olmadığı için eziklik duyup gelmeyen adam var,
Kulüp içinden bir üyeyi sevmeyip olayı kişiselleştirip gelmeyen adam var....
Veysele gıcık olup gelmeyen adam var : )))

..........bunlar bizzat karşılaştığım durumlar...ben bu arkadaşlara gerekli cevapları verip , gerekli açıklamaları yaptım... önyargılı düşünen arkadaşları aydınlatmaya çalıştım...ve hepinizinde bu arkadaşlara gerekli açıklamaları yaptığını düşünüyorum...
ama ısrar etmenin - kasmanın bi anlamı yok...

birgün bir adamla tanıştım..çok alımlı bir motoru vardı...
Kulübümüzden bahsettim, davet ettim...
'' bir gün kesin gelip şöyle iki gaz yapıp motoru gösteririm '' dedi...
Abi sen gelme ! ....
böyle adamlar gelmesin...

Ben GMK sayesinde tanıştığım birçok insanla gmk organizasyonu dışında da görüşüyorum..
Sadece GMK organizasyonunda gördüğüm aynı yüzleride her görüşte dahada çok seviyorum...
Cihan Abinin her bizi ektiği toplantıda onu göremedikçe daha çok üzülüyorum...
Mehmet Kutay la geçirdiğim her andan zevk alıyorum...
Murat S i her gördüğüm toplantıda takdir ediyorum....Maltepeden geliyor.gecenin soğuğunda geri dönüyor...İstanbulda birçok motosiklet kulübü var ?
Genç arkadaşları gördükçe haz alıyorum..beyefendilikleriyle...muhabbetleriyle...Emosu,Hamiti ,Caneri ,Mevlütü....

Bu insanların GMK yı tercih etmelerinin sebebi muhabbetimizin samimi oluşudur.
Motor göstermeye gelen samimiyetsiz insanlar , bizim kasıntı olduğumuzu düşünen önyargılı tipler, kişisel problemleri olan sorunlu insanlar bu ortamı bozar...

Merak etmeyin zamanla daha çok büyüyeceğiz...Üye sayımız katlanarak artacak...Gebzede motor kullanan herkes gelsin diye kendinizi kasmayın..adam olan gelsin...

Bırakın gelmeyen gelmesin...
Gelenlerle muhabbetin tadını çıkartın... : ))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Bu Konudaki Mesajlar
Öz Eleştiri - Yazar: emomen - 10-15-2011, 11:43 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: Cihan - 10-18-2011, 01:32 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: GsrEra - 10-18-2011, 01:44 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: VeYSeL - 10-18-2011, 05:36 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: Cihan - 10-18-2011, 05:39 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: GsrEra - 10-18-2011, 05:42 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: emomen - 10-18-2011, 07:36 PM
RE: Öz Eleştiri - Yazar: SEYFO - 10-19-2011, 08:31 AM

Hızlı Menü: