10-17-2011, 01:45 PM
durumu gayet iyi özetlemişsiniz arkadaşlar; ilk bakışta grubun dışarıdan uyandırdığı intibah gerçekten bilmeyen için çok farklı (kendi adıma söylüyorum ) sadece grubu tanımak için biraz vakit harcamak gerekiyor, scooter konusunda ise ilk toplantıma scooterla katılmış birisi olarak söylüyorum, sadece eskihisara inerken bile geride kalmıştım, o hafta motoru değiştirmiştim (hem geride kalmanın hemde grbun gazıyla) bunu hemen yapamıyan arkadaşlar gruba girmeyi erteleyip zamanlada birdaha gelmiyorlar.
bir öneri ; aramıza yeni gelen arkadaşlar olduğu zaman kaybetmemek adına hem biz o arkadaşı hemde o bizi tanıyana kadar, sürüş kurallarını maximize edip en yavaşa göre ayarlayalım. bu grubun ilk ön yargısını önemli derece de değiştirir diye düşünüyorum.
Gruba ilk katıldığım günlerin adına nacizhane fikrim....:+1:
bir öneri ; aramıza yeni gelen arkadaşlar olduğu zaman kaybetmemek adına hem biz o arkadaşı hemde o bizi tanıyana kadar, sürüş kurallarını maximize edip en yavaşa göre ayarlayalım. bu grubun ilk ön yargısını önemli derece de değiştirir diye düşünüyorum.
Gruba ilk katıldığım günlerin adına nacizhane fikrim....:+1: