10-21-2011, 05:23 AM
Pcx ile kaç km yaptın bilmiyorum ama en az 5.000 km devirmen lazım. Motosiklet tekniklerini az çok öğrendim ve hakim oluyorum artık vitesliye geçme zamanı geldi diyorsan 125 cc veya 250 cc makinaya geçebilirsin tabi. En önemlisi kendine güvenmen.
Çoğu yerde motosiklete yeni başlıyacak arkadaşlar direk hızlı olsun, tekerleri kalın olsun ve sesi tok olsun ister ama bu işin şakası olmaz mevlütün dediği gibi.
Ben 600f kullanmış ama hakim olamamış biri olarak sana tavsiyem 125 cc ye geçmen.
yzf r125 teklifi iyi ama motora bakmak lazım.
Yzf yi ben kullanıyorum gerçekten harika bir makina , tam bir ss makina oturuş pozisyonundan belli zaten.
Artçı ile kullanman zordur, performansı diğer 125cc lere göre daha iyi , yakıtı harika ( bir depo ile 400-450 km ) .
Çok merak edersende benim makinayı detaylı inceleyebilirsin.
Çoğu yerde motosiklete yeni başlıyacak arkadaşlar direk hızlı olsun, tekerleri kalın olsun ve sesi tok olsun ister ama bu işin şakası olmaz mevlütün dediği gibi.
Ben 600f kullanmış ama hakim olamamış biri olarak sana tavsiyem 125 cc ye geçmen.
yzf r125 teklifi iyi ama motora bakmak lazım.
Yzf yi ben kullanıyorum gerçekten harika bir makina , tam bir ss makina oturuş pozisyonundan belli zaten.
Artçı ile kullanman zordur, performansı diğer 125cc lere göre daha iyi , yakıtı harika ( bir depo ile 400-450 km ) .
Çok merak edersende benim makinayı detaylı inceleyebilirsin.