Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor

Valla Cihan abi, çok uzun yıllardır içimi kemiren bir konudur bu. Büyük şirketlerin Bilgi İşlem departmanları onbinlerce dollar bütçe çıkartıp lisanslama yapıyorlar. Windows, ofis, outlook ve virüs yazılımı kullanımı için. Özel mimari çizim gibi programlarını ayrı tutuyorum.
Akıl almaz paralar. Vergi öder gibi (vergi ne ki) adamlara yazılım lisans parası ödüyoruz. Bu ödemelerin kimse farkında değil.
Teknoloji kullanıcılarını Windows'a mahkum ettiler. Bütün yan yazılımlar windows uyumlu çıkıyor. Değiştiremiyorsun.
Şöyle ...rı iki kilo bir teknoloji bakanı çıkıp "ben bu işe el koyuyorum, yeter artık verdiğimiz bu haraç" diyip eğitimlerimize kendi teknolojilerimizi öğreten, kendi platformumuzun üzerinde çalışan bir yenilik rüya gibi geliyor.

bir ay kadar önce elimde bir laptop fazlaydı. Hemen yeni versiyon Pardus indirip kurdum. O kadar başarılı ki, hayran olmamak elde değil.

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Bu Konudaki Mesajlar
FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: GsrEra - 07-05-2012, 11:54 AM
RE: FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: emomen - 07-05-2012, 12:07 PM
RE: FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: deauville - 07-05-2012, 12:40 PM
RE: FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: Batuhan - 07-05-2012, 03:15 PM
RE: FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: Cihan - 07-05-2012, 03:21 PM
RE: FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor - Yazar: Batuhan - 07-05-2012, 03:40 PM

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi