02-09-2013, 01:11 PM
Ben de istiyorum. Asagiya ismimi yazdim.
Yalniz urunu teslim alirken bir seye dikkat etmenizi rica edecegim; bunun kadar kaliteli gorunmeyen ama benzer bir urunu internette denk gelerek almistim. Benim aldigim urunde sibop kapaginin icerisine pil takilan alt haznesi ile ampulun bulundugu ust haznesi arasinda cevirerek birlestirmeye yarayan 2 sira genis dis acilmis ve bu disler arasi cok genis yapilmisti. Pili taktiktan sonra cevirerek kapattigimda bu birlesim yeri cok zayif duruyordu. Birakin motorun tekerleginde durmayi elle dibinden tutarak salladigimda ampulun oldugu ust kisim firt diye firlayip gidiyordu. Teslim almadan once ust kapakla alt kapagin cevirerek sikmaya yarayan dişlerinin ufak bir sarsintiyla acilmadigini elle ve gozle kontrol edebilir misiniz?
Harun TOKA 1 çift (kırmızı)
Barış BAL 1 çift (Mavi)
Kemal KOCA 2 Çift (Kırmızı)
Veysel TOPLU 1 çift (Kırmızı)
Mümin ÇOLAKOĞLU 3 çift (Mavi-Kırmızı-Sarı)
Özgür BAYDAR 2 çift (Kırmızı)
Bayram TOPAL 2 çift (kırmızı-mavi)
Kadir YUMURTACI 2 çift (kırmızı)
Seçkin TUNALI 3 çift (mavi-kırmızı-sarı)
Engin CAN 2 çift (kırmızı-sarı)
Caner Demiroğlu 1 çift (kırmızı)
Burak Suvar ( Mavi Kirmizi Sari)
Yalniz urunu teslim alirken bir seye dikkat etmenizi rica edecegim; bunun kadar kaliteli gorunmeyen ama benzer bir urunu internette denk gelerek almistim. Benim aldigim urunde sibop kapaginin icerisine pil takilan alt haznesi ile ampulun bulundugu ust haznesi arasinda cevirerek birlestirmeye yarayan 2 sira genis dis acilmis ve bu disler arasi cok genis yapilmisti. Pili taktiktan sonra cevirerek kapattigimda bu birlesim yeri cok zayif duruyordu. Birakin motorun tekerleginde durmayi elle dibinden tutarak salladigimda ampulun oldugu ust kisim firt diye firlayip gidiyordu. Teslim almadan once ust kapakla alt kapagin cevirerek sikmaya yarayan dişlerinin ufak bir sarsintiyla acilmadigini elle ve gozle kontrol edebilir misiniz?
Harun TOKA 1 çift (kırmızı)
Barış BAL 1 çift (Mavi)
Kemal KOCA 2 Çift (Kırmızı)
Veysel TOPLU 1 çift (Kırmızı)
Mümin ÇOLAKOĞLU 3 çift (Mavi-Kırmızı-Sarı)
Özgür BAYDAR 2 çift (Kırmızı)
Bayram TOPAL 2 çift (kırmızı-mavi)
Kadir YUMURTACI 2 çift (kırmızı)
Seçkin TUNALI 3 çift (mavi-kırmızı-sarı)
Engin CAN 2 çift (kırmızı-sarı)
Caner Demiroğlu 1 çift (kırmızı)
Burak Suvar ( Mavi Kirmizi Sari)
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA