02-28-2013, 11:36 PM
Erdem teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş ama ilk sayfada verdiğin program sanki sadece baylara yönelik gibi olmuş :utan: Şahsen şınav çekemiyorum. benimkiler yarım şınav oluyor. Yani bir masa, sandalye gibi bir desteğin yüksekliğinden faydalanıyorum :] Madem başlık açtın bu işe el attın senden ricam bayanları da unutmaman :tamam:
Şunu da eklemek istiyorum ip atlamak da komple vücudun çalışmasını sağlayan herkesin yapabileceği maliyetsiz bir spordur. İp atlamak deyip küçümsemeyin. İp atlamak hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir. El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır. Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
Kısacası ip atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
Şunu da eklemek istiyorum ip atlamak da komple vücudun çalışmasını sağlayan herkesin yapabileceği maliyetsiz bir spordur. İp atlamak deyip küçümsemeyin. İp atlamak hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir. El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır. Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
Kısacası ip atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.