Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2015 kaza yaptım ve başıma gelen talihsizlikler

Merhaba GMK kardeşlerim .

Çok aktif olmasada vakit buldukça toplantılara gelmeye calisirdim. Honda 600 rr limited edition motorum vardı belki tanıyan gorenleriniz vardır . Başlıkta belirttigim gibi kaza ve sonrası başıma gelen olayları size kısaca yazmak istedim . kim bilir belki birine tecrübe olmuş olurum

2015 ocak 19 da talihsiz bi kaza geçirdim . Kaza hemen sonrası yoldan geçen bir kurye arkadaş olayı gördüğünü senin bir suçun olmadığını ve mahkemede bsna yardimci olacağını söyledi ve tel numarasini verdi . kolum ve ayağımda yaralar vardı çok şükür çok büyük bir şey olmadı . Hastaneden taburcu olduktan sonra bu arkadaşı aradım . Gebze de buluştuk avukata falan gittik akıl aldık mahkemede de bana şahitlik yapacağını söyledi. Bende eyw dedim bu kadar yardimci oldun (servisi varmış ) al makinayi topla dedim . Kaza psikolojisi hayatta ilk defa kaza yaptım ve o pisikoloji ile makinayi verdim abisi ile beraber isletiyorlar sevisi. O saatten sonra abisi ile muhattap olmaya başladım . Oda konuşmaları olsun davranışı samimiyet i bana güven vermişti . Neyse Şubat başları sanırım makinayi verdim . 2 hafta sonra aradım bana yaklaşık 3.5 bln tl masraf çıkardı 15 gün arayla parayi yolladım . Extra lastik vs şeyler alıp dükkana yolladım . ( dukkan ist bahçe evlerde ) aradan 1 2 3 4 derken 5 ay kadar süre geçti . Bu süre zarfında beni türkü türlü bahaneler le oylamaya başladı . Sonradan araya adam sokup motoru zor bela aldım . Ama 1 yıl oldu verdiğim parayi alamadım malesef . İyi niyetimiz başımıza böyle şeyler getiriyor malesef . Adamlarda pislik ne yaparım bilemiyorum . Yine görüş ve önerilerinizi bekliyorum . yine gerekli olursa olayı detaylı ca anlayabilir im tskler zaman ayırdığınız için
Ara

Bu Konudaki Mesajlar