Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ?

Merhaba Abiler Ablalar Kardeşler Arkadaşlar :)

Gebze de böyle bir grubun olduğunu öğrenmek beni çok mutlu etti. 2010 yılından beri aktif araba kullanıyorum ( ehliyet öncesini katmayayım :D ) . Geçen hafta yediğim park cezası , arabamın gereksiz yorulması ve artan BENZİNCİK geçirme fiyatlarından sonra bir motor almanın zamanı geldi diyerek 1 saat içerisinde hemen en yakın A sınıfı veren sürücü kursuna yazıldım .  ( Biliyorum ki o anki şevkimle yapmasam ertesi gün kayıt olmazdım ) Bu yüzden akraba bağımız olan Coşkunlar A sınıfı sürücü kursuna kayıt oldum. Nasip olursa bu ay ortalarında eğitim almaya başlayarak sınava gireceğim ( umarım geçerim ) Küçük yaşlarda çok deli fişek bisiklet kullandığımı hatırlıyorum , ileri ki yaşlarda da 1 ya da 2 sefer mobilet tarzı elektrikli bisiklet kullandım Koldan 3 vitesli olan yani bisikletten daha kolay sürmesi .

Motor binmek kullanmak konusunda çok ama çok cahil birisiyim , araç kullanmaktan çok daha zor olduğunu duydum hep Youtube videolarından '' ne kadar doğru yanlış bilemem  '' . Şimdi sizden ricam acaba Whatsapp grubu gibi aktif muhabbetlerin olduğu bir kanalımız var mı . Forum var ancak muhabbet için pek aktif olmuyor sanırım her hafta organizasyon var ancak çarşamba günleri oluyor muş , haftaya nasip olursa katılmak isterim.

eğer whatsapp grup varsa bu genç kardeşinizi aranıza katabilirseniz sevinirim.

Hanımdan izin alırsam her zaman  :+1:   :çiçek:

Bu Konudaki Mesajlar
Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: MuraT TATOĞLU - 07-05-2018, 02:32 PM
RE: Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: Barış - 07-09-2018, 06:32 PM
RE: Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: Murat-yıldız - 07-10-2018, 09:09 AM
RE: Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: g_okhan__ - 07-14-2018, 04:44 PM
RE: Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: MuraT TATOĞLU - 08-02-2018, 05:46 AM
Whatsapp Grup Mevcut mu acaba ? - Yazar: Barış - 07-10-2018, 10:19 AM

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi