Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Üsküdar olayı iyiydi. Emrullahcım atacaz beraber gazımızı inşallah. Az kaldı
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Pazar hava güzeldi gerçekten ve değerlendirenlere ne mutlu. :çiçek::+1:
Yorumları: 211
Konuları: 2
davette gelmedi nedense ... :bilmem:
Zeynepcim kulüp içinde sık görüştüğümüz arkadaşlarımızla telefon ile iletişime gecerek bu gibi plansız turlamalarımız olabiliyor.
Herzaman foruma yazma imkanımız olmuyor. Açıkcası durup duruken ortaya çıkan plansız geziler diyelim. Seni önce haftalık toplantımıza bekleriz. İstersen iletişim bilgilerini verirsin bu gibi durumlarda katılım konusunda senide haberdar ederiz.
veysel abi anıla haber verse hemen geliriz sorun yok tabi salı günleri izin günüm sorunum bu :.( sanırım çarşambada öğlen saatleri toplanıyoruz bu sebeple gelme imkanım sıfır oluyor.çıkış saatim 7:30 ne yapayım şimdi .. :kızgın:
Çarşamba öğlen değil akşam toplanıyoruz. Sen sanırım foruma daha tam olarak alışamadın. Toplantı her çarşamba farklı yerlerde 19:00 20:00 gibi olur. Genel olarak Eskihisar yahut Gebze Center Hayal kahvesi'nde olur.
Yorumları: 270
Konuları: 4
arkadaşlar güzel bir pazar gezintisi olmuş bende cumartesi sabah arabayla samsuna yola çıktım yollar berbat sağ salim geldim.en kısa zamanda teker çevirmek üzere sizlerle olmak güzel.
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Kazasız belasız dönmen dileğiyle ismail abi. Samsundan bize ne getiricen :]
saol erdem teşekkür ettim ilgin ve yardımların için :+1:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(01-23-2012, 11:11 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen sanırım foruma daha tam olarak alışamadın.
Erdem kızcağız daha bize tam alışamadıki foruma alışsın. İlk şokların etkisi yeni yeni geçiyor. :delü: