Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
5 mm Plexyglass levhadan kesildi balik sirtlari. Sonra ince tip omuz cantasi kayisina dizildi ve yapistirildi. iki uç kisminı simdilik cengelli igne tutturdum sonra cirt patex'le söküleybıl takıleybıl yapacağım. Kayış kısmının orta kısımları da saga sola kaymasın diye minik minik cift tarafli bant kullandim.
Dun gece sakiz agacindan eve donerken Gebze Merkez'de cevirmeye denk geldim, Polis bizim Apo'yu cekmisti. Beni de durdurdular bi an, benim uzunlarin oldugu far tasini isaret ederek "sag farin yanmiyor" egsozunu da begenmedim dedi ama kaska takılmadılar. :)) Allah'tan Apo oradaydi, "abi ben Honda'da calisiyorum original egsoz" o dedi. Gece yol bos diye biraz dusuk vitesle asilmistim da..sanirim gurultu yaptim :)
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(04-05-2012, 09:37 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 mm Plexyglass levhadan kesildi balik sirtlari. Sonra ince tip omuz cantasi kayisina dizildi ve yapistirildi. iki uç kisminı simdilik cengelli igne tutturdum sonra cirt patex'le söküleybıl takıleybıl yapacağım. Kayış kısmının orta kısımları da saga sola kaymasın diye minik minik cift tarafli bant kullandim.
Dun gece sakiz agacindan eve donerken Gebze Merkez'de cevirmeye denk geldim, Polis bizim Apo'yu cekmisti. Beni de durdurdular bi an, benim uzunlarin oldugu far tasini isaret ederek "sag farin yanmiyor" egsozunu da begenmedim dedi ama kaska takılmadılar. :)) Allah'tan Apo oradaydi, "abi ben Honda'da calisiyorum original egsoz" o dedi. Gece yol bos diye biraz dusuk vitesle asilmistim da..sanirim gurultu yaptim :)
Burak egsoz, bu kask sürüş tarzın falan ne oldu sana? bu motor seni bozdumu ne...benim yaşlarımda olsan...yaş dönümündemisin diycem ama :]:]
Rep Puanı:
0
Egsoz'u degistirmeme karari aldim arkadaslar. Canim gurultu istediginde vites dusurup asildigimda tatmin edici oluyor zaten. Diger turlu bazi yerlerde rolantide bile bana uzuntu verecek kadar gurultu cikaracagini hissetmeye basladim. Simdilik icvimden boyle geliyor. Ama yarin egsozu takabilirim de :alkış:
CBR degil de aklimdan CBF 1000 mi alsaydim diye gecmiyor da degil hani :)
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
benim kaskada uranyum sürsem çıkarmı acaba mutasyona uğrayıp :)
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Burak 50 Liraya satışa çıkaracak.
Rep Puanı:
0
50 TL yi bilmem ama.. yolda giderken dönüp dönüp hatta dönüp dönüp bakiyorlar. Pek sevgiyle baktiklarini söyleyemeyeceğim tabi :delü:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
(04-05-2012, 09:37 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 mm Plexyglass levhadan kesildi balik sirtlari. Sonra ince tip omuz cantasi kayisina dizildi ve yapistirildi. iki uç kisminı simdilik cengelli igne tutturdum sonra cirt patex'le söküleybıl takıleybıl yapacağım. Kayış kısmının orta kısımları da saga sola kaymasın diye minik minik cift tarafli bant kullandim.
Sana orjinal egsozla diyolarsa kimbilir bize ne derler
Rep Puanı:
0
aynen oyle.. hele istanbul'da durdurulmussan..bazi polisler zaten eglence ariyorlar. Hic yoktan sinirin bozulacak. Ben de iyisi mi simdilik takmamayi planlamaya basladim..