Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ YASAKLANIYOR !!!

Arkadaşım ne siyaseti. Bayram bu kutlanır. Ne yolundan bahsediyosun. Kim yol tıkıyor, neyi mahrum ediyor. Bu zamana kadar bayramlar kutlandı insanlar mahrum mu edildi. Burda siyaset sözkonusu değil.Zaten siyaset yeride değil. Ortada bir gerçek var bayram dediğin kutlanır. Buna kimse hissiyatsız kalamaz. Bence sen otur bir düşün bunları sonra burda siyaset yapılıyor de.
Ara

Burada siyaset yapılmadığını herkes biliyor, açıklamaya bile gerek yok..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Milli duygularımızın köreltilmeye çalışıldığı bu günlerde 29 ekim bayramımıza sahip çıkalım. Milli duygularımızı yok ederek vatanımızı bölmeye, parçalamaya çalışan bu insanlara en güzel cevabı verelim. :tr::tr::tr::tr::tr:
Ara

29 Ekim Cumhuriyet bayramıdır.Siyasetle alakası yoktur.Bunu siyasete dönüştürmek cahillik ve yobazlıktan başka bir şey değildir.Kim olduğumuzu nerelerden buralara geldiğimizi lütfen unutmayalım...Bugün Türklüğümüzü ve Müslümanlığımızı bu ve bunun gibi bayramlara borçluyuz...Bunu anlamak için herhangi bir siyasi görüşe sahip olmak gerekmez...İngiliz sömürgesinde hıristiyan olmaktansa kusura bakmayın ama laik müslüman olmayı tercih ederim..

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Kimsenin burada siyaset yaptığı falan yok arkadaşım...29 Ekim cumhuriyet bayramıdır..sen ne yolu kapatmasından bahsediyosun..ne siyaseti,bence yazdıklarını bir daha oku...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramıdır,Vede Öyle Kalacaktır..........
Ara

Burada siyaset yapılmadığını herkes biliyor, açıklamaya bile gerek yok... niyeki başkan arkadaşlar ne güzel tepkilerini göstermişler evet haklılarda ben düşüncelerimde yanlış olabilirim bir gurupta herkez aynı fikirde olmayabilir yanlış fikir yürütenlerde olabilir önemli olan kendingibi düşünmeyenleride gurupta kabullenmek değilmi..
Ara

Arkadaşlar Veysel'inde dediği gibi Ankara'yı hepimiz isteriz ama belki gidemeyiz,
bu yüzden Bağdat Caddesi'ne gidebiliriz..
Akşam bildiğiniz gibi fener alayı yapılıyor..
Hep beraber orada olalım ne dersiniz ?

Bu konuda Ankara ve Bağdat Caddesi olarak iki grup oluşturabiliriz.. Fikirlerinizi bekliyoruz..

160711104912_imza3.JPG
Ara

ben bağdad cad desinde olacam
arkadaşa gelince osenin kararın ister kutlarsın ister
kutlamassın ama benim kutlamama da mani olamassın
siyasiye gelince bende oy verdim ellerim kırılaydıda
vermeseydim bu neden oluyor
birisi allah kitap dedimmi hemen oyu ona veriliyor
bu ülkede (benim verdiyim gibi )
bir insana semeri birsefer vurabilirsin
birdaha n... vurursun bunlar o zihniyette
Ara

Bugun boluya yola ciktim ve Adapazari'na kadar acayip derecede sagnak yagis vardi. Ankara'ya gitmeyi dusunenler bunu goze alarak,tam donanimla ciksinlar. 29 ekime hava durumu ne olur bilmem ama raporlar yagisin devam edecegini soyluyor
Ara

Bugun boluya yola ciktim ve Adapazari'na kadar acayip derecede sagnak yagis vardi. Ankara'ya gitmeyi dusunenler bunu goze alarak,tam donanimla ciksinlar. 29 ekime hava durumu ne olur bilmem ama raporlar yagisin devam edecegini soyluyor
Ara