Yorumları: 83
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
Yusuf kesinlikle benden daha başarılıymışsın:çiçek: aynı şarkıyı da aynı şekilde yanlış anlamak pek hoş oldu =)
Yorumları: 37
Konuları: 2
dolmuşlar mı havalandı :hahaha: tam tersi olmuş gerçekten =D 'bir şarkı bu kadar mantıklı olamaz' diye düşündün heralde :D
Yorumları: 42
GAMZE COK SANSLIYIZ CUNKU BUNLAR GENEL YAPILAN HATALARMIS BI PAYLASIM SITESINE BAKTIM DA BI TEK BIZ DEILMIŞİZ SIKINTI YOK AYNEN DEVAM :)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Büyük harf yazı ile iletişimlerde yüksek ses ve vurgulama içerdiğinden ve büyük harfle yazılan cümlelerin okunması küçük harflere göre daha güç olduğundan lütfen büyük küçük harf yazım kurallarına dikkat edelim.
(08-16-2013, 10:14 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük harf yazı ile iletişimlerde yüksek ses ve vurgulama içerdiğinden ve büyük harfle yazılan cümlelerin okunması küçük harflere göre daha güç olduğundan lütfen büyük küçük harf yazım kurallarına dikkat edelim.
KONUYA GORE ANLATIMA GORE BU DEGISEBLIR BENCE
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
Erdem sana katılıyorum , bu tür yerlerde genelde bunlara özen göstermek gerekli mimiklerimizi ve yüz ifadelerimizi görmediğimiz için yanlış anlaşılmalar başımıza gelmekte ve gereksiz tatsızlıklar oluşmakta. Hatırlatma için saol.
(08-16-2013, 10:25 AM)yusufbuyuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-16-2013, 10:14 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük harf yazı ile iletişimlerde yüksek ses ve vurgulama içerdiğinden ve büyük harfle yazılan cümlelerin okunması küçük harflere göre daha güç olduğundan lütfen büyük küçük harf yazım kurallarına dikkat edelim.
KONUYA GORE ANLATIMA GORE BU DEGISEBLIR BENCE
Burda anlatılmak istenen nedir?
Burda forumda daha anlaşılabilir olunması adına bu uyarıyı yapıyorum. İnatlaşacaksak o ayrı mesele.
Yorumları: 128
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Sezen Aksu'nun şarkılarının çoğunun sözlerini yanlış anlamışımdır kendimi bildim bileli. Hatun yorumu biz dinleyicilere mi bırakmak istiyor acaba...
diyerek konuya dönüyor ve ortamı yumuşatıyorum : ).
İNATLASMA DEIL INAN BENIM GENEL YAZI KARAKTERIM BU VE AYRICA DEMEK ISTEDIGIM DE SUYDU BENIM BU BAZI KISLILERDE ANLATMAK ISTEDIGI KONUYU DAHA BELIRGIN HALE GETIRME BICIMIDIR AMA BENIM ICIN GENELLESMIS BI DURUM YINE DE DIKKAT ETMEYE CALISIRIM :) SIKINTI YOK
Hala dikkat etmediğine göre söylememizinde bir anlamı yok demek oluyor.
Arkadaşımızın konusunu dağıtmamak adına konuyu daha fazla uzatmıyorum.