Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Yazında kaskmı takılır canım koluna takıcan kaskı püfür püfür gidecen yoluna kaldırımdaki hatunlara kaş göz yapıcan karşıdan karşıya geçen güzellere yol verirken hafif gülümsücen aragazıyla kalkıp ilerde park yerinden çıkan arabaya gömdüğünde seni tanıya bilmeleri için kask bence gereksiz bi aksesuar...
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(05-04-2011, 10:02 AM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazında kaskmı takılır canım koluna takıcan kaskı püfür püfür gidecen yoluna kaldırımdaki hatunlara kaş göz yapıcan karşıdan karşıya geçen güzellere yol verirken hafif gülümsücen aragazıyla kalkıp ilerde park yerinden çıkan arabaya gömdüğünde seni tanıya bilmeleri için kask bence gereksiz bi aksesuar...
Katılıyorum ama motor kullanmaya başladığımdan beri kaskı bir türlü koluma takamadım, benmi beceremiyorum yoksa yusuf mu izin vermiyor.:]
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Yusuf öyle şeylere kızar. He ne kadar kendisi bizle beraberse de aslında bizi bazı konularda durdurması açısından hayırlı bir arkadaştır.
(Son Düzenleme: 05-04-2011, 01:57 PM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(05-04-2011, 01:57 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yusuf öyle şeylere kızar. He ne kadar kendisi bizle beraberse de aslında bizi bazı konularda durdurması açısından hayırlı bir arkadaştır.
:+1:
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Konu güncel....
Tekrar etmekte fayda var.
Kaskın güvenlik amacıyla takılması gerekliliği tartışılmaz.
Bir diğer husus da konfor dur.
Özellikle içinde bulunduğumuz bahar aylarında havadaki uçuşanlar için.
Geçen Cuma günü yaptığım Bursa seyehati sonunda vizörümün halini görmeliydiniz.
Her tarafı sinek, böcek vs. ..
Hızın yüksek olduğu durumlarda bazıları taş gibi çarpıyor kaskın vizörüne.
Yüksek hızda, bir arının göze çarpmasını düşünemiyorum bile.
Böylesi durumlarda motorun hakimiyetini kaybetmek an meselesi olur.
Ayrıca, hiç birimizin sevgilisi, yüzünde sinek leşleri olan, toz ve çamur ile kaplanmış birini öpmek istemez. :tamam: