Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Mona, lisa , teknik ekip ve fransız 'ın yanına verelim civcivi abi , onlar tek takım olsunlar. bu hatunları takımlara dagıtırsak içerden birbirimizi vururuz : )
Fransa turkleri sınırdan içeri almıyor malesef :]
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
5. takım tamamen misafir arkadaşlar (piliçler ) olsun, bu işin sonunu göremiyorum :]
Yorumları: 72
Konuları: 4
PaintBall aksiyonuna kaç gibi başlamayı düşünüyor GMK tayfası? Cumartesi gecesi sahne çıktı ve sabah 4 gibi evde olurum. Biraz dinlenip direkt savaşa geleyim diyorum. Adaş nedir durum?
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
(02-22-2013, 07:23 AM)Bandroll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PaintBall aksiyonuna kaç gibi başlamayı düşünüyor GMK tayfası? Cumartesi gecesi sahne çıktı ve sabah 4 gibi evde olurum. Biraz dinlenip direkt savaşa geleyim diyorum. Adaş nedir durum?
Diğer başlıkta bu bilgiler verildi.
http://www.gebzemoto.com/forum/showthread.php?tid=2094
(Son Düzenleme: 02-22-2013, 08:24 AM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 72
Konuları: 4
Diğer başlıkta genel etkinlik başlama saati vardı. O yüzden burdan ayrıntısını sordum.
Seyfo; dediğin gibi yapayım abi ben. Uykusuz araç sürmek sarhoş araç sürmekten daha tehlikeli neredeyse :dur:
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
Seyficim adını listeye yamadım ama bekliyoruz.. vermiş olduğumuz linkteki haritadan ve alttaki adresten makanı çok rahat bulabilirsin... takılırsan ara.. telefonum sitede kayıtlı al yanına...
Diğer Arkadaşlar ??
Organizasyona katılmak isteyenler ve isimlerini diğer konuya yazsınlar... kahvaltı için bu akşam kesin adet bildireceğiz...
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Hop, işte yine buradayım.
Neden bu sayfada orta sayfa güzeli yok balayım.