Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Varmısınız GMK. PAİNTBALL Müsabakası. İyi olan kazansın

Mona, lisa , teknik ekip ve fransız 'ın yanına verelim civcivi abi , onlar tek takım olsunlar. bu hatunları takımlara dagıtırsak içerden birbirimizi vururuz : )

Fransa turkleri sınırdan içeri almıyor malesef :]
Ara

(02-21-2013, 10:50 AM)Tembel Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Şaka bi yana;
Sitede başka adam kalmadı
Bizim takımda kim oynayacak?

Benle beraber açıkta kalanlar;
Seyfi
Harunun Abisi
Nazmi (bu hafta oynayacak mı?)

Varmı başka gönüllü?
kardeş ben bu hafta sonu kısmetse gerçek kurşunları konuşturacağım.sezonun son avına gidiyoruz ama.bundan sonraki tüm paintball organizasyonlarınıza beni dahil edebilirsiniz. benle olan 1-0 galip başlar ona göre :) acayip atarım :))))
Ara

5. takım tamamen misafir arkadaşlar (piliçler ) olsun, bu işin sonunu göremiyorum :]

160711104912_imza3.JPG
Ara

(02-21-2013, 08:29 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-21-2013, 10:50 AM)Tembel Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Şaka bi yana;
Sitede başka adam kalmadı
Bizim takımda kim oynayacak?

Benle beraber açıkta kalanlar;
Seyfi
Harunun Abisi
Nazmi (bu hafta oynayacak mı?)

Varmı başka gönüllü?
kardeş ben bu hafta sonu kısmetse gerçek kurşunları konuşturacağım.sezonun son avına gidiyoruz ama.bundan sonraki tüm paintball organizasyonlarınıza beni dahil edebilirsiniz. benle olan 1-0 galip başlar ona göre :) acayip atarım :))))
benim babada tüm randevularını iptal etti sezonun son hafta sonu dedi ve gitti 2 gündür kendisinden haber alamıyoruz:]:]:]

PaintBall aksiyonuna kaç gibi başlamayı düşünüyor GMK tayfası? Cumartesi gecesi sahne çıktı ve sabah 4 gibi evde olurum. Biraz dinlenip direkt savaşa geleyim diyorum. Adaş nedir durum?
Ara

(02-22-2013, 07:23 AM)Bandroll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  PaintBall aksiyonuna kaç gibi başlamayı düşünüyor GMK tayfası? Cumartesi gecesi sahne çıktı ve sabah 4 gibi evde olurum. Biraz dinlenip direkt savaşa geleyim diyorum. Adaş nedir durum?

Diğer başlıkta bu bilgiler verildi.
http://www.gebzemoto.com/forum/showthread.php?tid=2094
Ara

(02-22-2013, 07:23 AM)Bandroll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  PaintBall aksiyonuna kaç gibi başlamayı düşünüyor GMK tayfası? Cumartesi gecesi sahne çıktı ve sabah 4 gibi evde olurum. Biraz dinlenip direkt savaşa geleyim diyorum. Adaş nedir durum?

kahvaltı keyif felan derken maçlar 12:00-13:00 gibi başlar diye tahmin ediyorum... 11:00 e kadar uyusan sonra çıkıp gelsen yetişirsin ; )

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Diğer başlıkta genel etkinlik başlama saati vardı. O yüzden burdan ayrıntısını sordum.

Seyfo; dediğin gibi yapayım abi ben. Uykusuz araç sürmek sarhoş araç sürmekten daha tehlikeli neredeyse :dur:
Ara

Seyficim adını listeye yamadım ama bekliyoruz.. vermiş olduğumuz linkteki haritadan ve alttaki adresten makanı çok rahat bulabilirsin... takılırsan ara.. telefonum sitede kayıtlı al yanına...

Diğer Arkadaşlar ??

Organizasyona katılmak isteyenler ve isimlerini diğer konuya yazsınlar... kahvaltı için bu akşam kesin adet bildireceğiz...

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Hop, işte yine buradayım.
Neden bu sayfada orta sayfa güzeli yok balayım.
Ara