Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cbf150

(01-04-2012, 11:43 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  transalp iyidir transalp all mutlaka, ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum..

Evet Transalp al Transalp iyidir. :alkış:
Ara

İnşallah uzun km.'ler/uzun yıllar kazasız sürüşlerle kullanmanı dilerim. Çok keyifli ve güzel bir motordur. Güle güle kullan. :tamam:

:tr:
ly2x6.gif
Ara

hayırlı olsun cbf 150 iyidir.titreşim sıfır ekonomik bidepo 56 tl ye dolar 370 km yol gider.kronik bi sorun yok.hayırlı olsun.
Ara

Hayırlı uğurlu olsun Resul kardeş kazasız belasız kullanman dileğimle GMK ile bol teker çevirmeler.
Ara

Resul Bey
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun...:tamam: EEEE yeni ehliyete yeni motor ..Zaten bu işler böyle başlar.:P
Sen GMK gazına gelme bunlar adama motor filosu kurdururlar :]
Amaçları bol bol tatlı yemek..
(Bana yasak yiyemiyorum ya çekemediğimden söylüyorum)
Ara

Herşey için teşekkürler.
İyiki sizlerle tanışmışım.
Cihan abi,Mehmet abi,Veysel emo,seyfullah ismail abi,Şener abi,
Zahid,Batuhan,Onur murat,Doktor,MuratD,Erdem;Seçkin,Sezer,Baris,ve ismini sayamadiğim diğer arkadaşlar.
Sizler gibi bir arkadaş ortamına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Gerçekten sizlerle olmak mutluluk verici kisa zamanda görüşmek dileğiyle.

B Rh+
SCOOTER
34 UT 344
KOCAELİ
Ara

(01-04-2012, 11:23 PM)gebze_ist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Herşey için teşekkürler.
Zahid,Batuhan,Onur murat,Doktor,MuratD,Erdem;Seçkin,Sezer,Baris,ve ismini sayamadiğim diğer arkadaşlar.
Sizler gibi bir arkadaş ortamına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

Eyvallah abi sağolasın :çiçek: Yaz gelsin mangalımızı , kampımızı yaptığımızda daha çok seveceksin bizi.
Ara

(01-05-2012, 06:53 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-04-2012, 11:23 PM)gebze_ist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Herşey için teşekkürler.

Eyvallah abi sağolasın :çiçek: Yaz gelsin mangalımızı , kampımızı yaptığımızda daha çok seveceksin bizi.

:+1:

Bilmukabele Resul :çiçek: :kalp: Gmk

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Bizde seni aramızda görmekten dolayı mutluyuz Resul.
Ara

saolasın resul bizlerde ailemizin buyumesinden dolayı cok mutluyuz.
Ara