01-04-2012, 11:49 AM
Cbf150
01-04-2012, 12:06 PM
İnşallah uzun km.'ler/uzun yıllar kazasız sürüşlerle kullanmanı dilerim. Çok keyifli ve güzel bir motordur. Güle güle kullan. :tamam:
:tr:
01-04-2012, 01:06 PM
hayırlı olsun cbf 150 iyidir.titreşim sıfır ekonomik bidepo 56 tl ye dolar 370 km yol gider.kronik bi sorun yok.hayırlı olsun.
01-04-2012, 01:24 PM
Hayırlı uğurlu olsun Resul kardeş kazasız belasız kullanman dileğimle GMK ile bol teker çevirmeler.
01-04-2012, 05:52 PM
Resul Bey
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun...:tamam: EEEE yeni ehliyete yeni motor ..Zaten bu işler böyle başlar.:P
Sen GMK gazına gelme bunlar adama motor filosu kurdururlar :]
Amaçları bol bol tatlı yemek..
(Bana yasak yiyemiyorum ya çekemediğimden söylüyorum)
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun...:tamam: EEEE yeni ehliyete yeni motor ..Zaten bu işler böyle başlar.:P
Sen GMK gazına gelme bunlar adama motor filosu kurdururlar :]
Amaçları bol bol tatlı yemek..
(Bana yasak yiyemiyorum ya çekemediğimden söylüyorum)
01-04-2012, 11:23 PM
Herşey için teşekkürler.
İyiki sizlerle tanışmışım.
Cihan abi,Mehmet abi,Veysel emo,seyfullah ismail abi,Şener abi,
Zahid,Batuhan,Onur murat,Doktor,MuratD,Erdem;Seçkin,Sezer,Baris,ve ismini sayamadiğim diğer arkadaşlar.
Sizler gibi bir arkadaş ortamına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Gerçekten sizlerle olmak mutluluk verici kisa zamanda görüşmek dileğiyle.
Zahid,Batuhan,Onur murat,Doktor,MuratD,Erdem;Seçkin,Sezer,Baris,ve ismini sayamadiğim diğer arkadaşlar.
Sizler gibi bir arkadaş ortamına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
B Rh+
SCOOTER
34 UT 344
KOCAELİ
01-05-2012, 06:53 AM
(01-04-2012, 11:23 PM)gebze_ist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herşey için teşekkürler.
Eyvallah abi sağolasın :çiçek: Yaz gelsin mangalımızı , kampımızı yaptığımızda daha çok seveceksin bizi.
01-05-2012, 07:06 AM
(01-05-2012, 06:53 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-04-2012, 11:23 PM)gebze_ist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herşey için teşekkürler.
Eyvallah abi sağolasın :çiçek: Yaz gelsin mangalımızı , kampımızı yaptığımızda daha çok seveceksin bizi.
:+1:
Bilmukabele Resul :çiçek: :kalp:
01-05-2012, 01:46 PM
Bizde seni aramızda görmekten dolayı mutluyuz Resul.
01-06-2012, 08:15 AM
saolasın resul bizlerde ailemizin buyumesinden dolayı cok mutluyuz.
« Önceki Konu | Sonraki Konu »