Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

18 Marrt PAzar

(03-13-2012, 02:22 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bu arada Emrullah,her organizasyonda kendini soyutlar konuşmalar yapıyosun.Motoruda almadın.
Senden şüphelenmeye başlıyorum. Seni ele geçiriyo bazı güçler

Şüpheleriniz sizi yanıltacak :] bu hafta inşallah bu işi bitiriyorum.
Beni kimse ele geçiremez , geçiremez değilmi :hö:
Ara

geçirdi bile emo geçmiş olsun
Ara

(03-13-2012, 02:49 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  geçirdi bile emo geçmiş olsun

Ciddimisiniz, öyle kötümü görünüyorum dışardan
Ara

olum biz 3 kulhu bir elham okuduk bilee
Ara

(03-13-2012, 03:09 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  olum biz 3 kulhu bir elham okuduk bilee

durum fena desene :hö:
Ara

Arkadaşlar köfteye kilitlenmiş durumdayz hep birlikte.

Bir alternatif : Maşukiye + Alabalık

Çarşamba akşamı karara bağlarız.

5115Alabalik.JPG

Özgür TEMEL
:tr:
372944_297191866965586_315415142_q.jpg
Ara

Köfteci Yusuf'a çok gittik. Maşukiye bana uyar fakat havalar henüz erken kararıyor eğer geç yola çıkarsak karanlığa ve soğuğa kalabiliriz. Değişik olsun derseniz Karasu tarafına(acarlar longozu) gidip yine köfte yada balık yiyebiliriz.

DSC01941.jpg

harita.jpg
Ara

Ingol'e Oylat kaplicalarina gidelim diyecegim ama OYLAT hem doga hem orada cesitli gidacilar var (bakin yemek cinsini zikretmiyorum, gida ismarlamam gerekecek :))) Fakat oylat tepeleri cok soguktur bu mevsimde. Cikarken totomuz donabilir.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

(03-13-2012, 04:42 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ingol'e Oylat kaplicalarina gidelim diyecegim ama OYLAT hem doga hem orada cesitli gidacilar var (bakin yemek cinsini zikretmiyorum, gida ismarlamam gerekecek :))) Fakat oylat tepeleri cok soguktur bu mevsimde. Cikarken totomuz donabilir.

Oda bana uyar, 2 defa gittim fakat şelaleye yürüyemedim.
Ara

Ben kaldim bir kac kez oylatta. Oylat'tan baska Inegol tepelerinde bazilarinda guvecte sucuklu kurufasulye yapan yerler, inegol kortecileri var. Ben gotureyim arkadaslardan birisi de ismarlasin bari :pp
Inegol yolu da duz ve gidis gelis ayridir. Radarlarin yerlerini de biliyorum. Hepsini gosteririm hic birini kacirmadan tek tek yakalaniriz :))
Buradan Bursa 1,5 ila 2 saat. Bursa girisinden sapip, otobandan Inegol 30 dakika. 2,5 saat gidis 2,5 saat donus. Erken cikmamiz lazim. Mobilya bakmak isteyenlere de yerlerini gosteririm.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA