Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet alabilmek için satıyorum

Yani bir motosikletin sağı solu fırçayla boyandıysa , zaten o motor gözden çıkartılmış, yani hurdadır.

Onu demek istedim. Motosiklet alırken dikkat et. Makina ne kadar temiz görünüyorsa görünsün fırçayla boyanmışsa uzak dur.

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Leyynng motoruma laf ettirmem. Boyanan şey yan çanta demirleridir ve zaten onlar özel imalat en sağlamından yapıldı. Fakat birisi şöyle hayrına güzel bir boyatırsa bir tatlı alırım kendisine. Hani boya atölyem falan var diyenler varya...ha bide sitroyen servisi neyin olanlar var
Ara

(06-13-2012, 10:09 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Leyynng motoruma laf ettirmem. Boyanan şey yan çanta demirleridir ve zaten onlar özel imalat en sağlamından yapıldı. Fakat birisi şöyle hayrına güzel bir boyatırsa bir tatlı alırım kendisine. Hani boya atölyem falan var diyenler varya...ha bide sitroyen servisi neyin olanlar var
abi sök ona bi mat siyah atayım.
Ara

Cihan abinin motoruna laf ettirtmeyiz :mafya:
Ara

(06-13-2012, 10:16 AM)burakokur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-13-2012, 10:09 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Leyynng motoruma laf ettirmem. Boyanan şey yan çanta demirleridir ve zaten onlar özel imalat en sağlamından yapıldı. Fakat birisi şöyle hayrına güzel bir boyatırsa bir tatlı alırım kendisine. Hani boya atölyem falan var diyenler varya...ha bide sitroyen servisi neyin olanlar var

tamam söküyorum Burak
Ara

(06-13-2012, 10:39 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-13-2012, 10:16 AM)burakokur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

tamam söküyorum Burak
akşam teslim alırım
Ara

(06-13-2012, 10:37 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan abinin motoruna laf ettirtmeyiz :mafya:

Sağol Emrullah bir kere o sert erkek motoru dimi ama
Ben sevgili Trabsalpimle bir araya geklince voltranı oluşturuyoruz :çiçek:
Ara

(06-13-2012, 10:41 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-13-2012, 10:37 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan abinin motoruna laf ettirtmeyiz :mafya:

Sağol Emrullah bir kere o sert erkek motoru dimi ama
Ben sevgili Trabsalpimle bir araya geklince voltranı oluşturuyoruz :çiçek:

aynen öyle abi , transalp yakışıyor sana.
Ara

Seyfo allah razı olsun istemeden hayra girdin. Burak bu gece demirleri alıyor ve en kıyağından boyuyor. :alkış:
Ara

Cİhan abi bakma sen o motorla sen Bitirim ikili gibisiniz.
Ara