Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet Seyfo bu ne? Sonunda yaptın haaa? Balböcüümü satılığa çıkartmış...

Hiç boşuna gaza getirmeyin ..

Metin Abi harley almaz..

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Amerika ya bende uyuzum ama adamlar bu motosikleti yapıyolar.

Parça ve yedek parçası Türkiye de çok pahalı.
Amerika da herkes Harley'e kolayca ve ucuzca ulaşabilirken Türkiye de belli maddi olanaklara sahip kişiler aldığından şahsi olarak bana uymayan bazı kültürler gelişmiş. Beni Harley'den çok Türkiye'deki Harley kullanıcıları soğutuyor bu motosikletten.

Benim Babam Harley kullanıcısı ve HOG (Harley Owners Group) üyesi ama ben onu onlardan görmüyorum. O da kendini onlardan görmüyor açıkcası.
Ben motosikletin bir ruhunun olduğuna ve markası, cinsi ne olursa olsun insana kattığı şeyleri önemsiyorum. Tabi ki kendi ruhuma ve karakterime hitap etmesi önemli.

Kısacası Harley motosiklet olarak farklı bir ruhu ve tarihi olan bir motosiklet ama tercih meselesi.
Ara

(05-22-2013, 02:13 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben motosikletin bir ruhunun olduğuna ve markası, cinsi ne olursa olsun insana kattığı şeyleri önemsiyorum.

İşte sihirli sözcük :tamam: :+1:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

konuya kendi açımdan bir açıklama yapmak istiyorum: çapırcıları efsanesi ve hayali dir harley. ama felsefesi çok farklı. motorcuyla motory bütünleştirmek için her aksamını eksik yapıyorlar. örneğin keçesi bir süre sonra yağ kaçırsın, cıvataları gevşesin istiyorlar. böylece motorcu motoru ile ilgilensin, indirsin, kaldırsın, bakımını yapabilsin, hasılı kelam motoru ile halvet olsun istiyorlar. daha doğrusu harleycinin isteği bu. bana uymuyor bu. ben "bingit" çiyim. yok yağ filtresi şöyle sıkıştırılır, yok yolda kalırsan şunları yaparsın, yok feren teli koparsa böyle değiştirirsin. bana göre değil... ben polemiğe girmek istemiyorum; bakımımı yaptırayım binip gideyim istiyorum. yolda kalmıyayım, motorla uğraşmayayım istiyorum. onun için ya japon, ya alman. harley bana göre değil :P

Teker üstü olsun... 

Valla Metin abi yaklaşık 13.000 km ve 1 senedir kullanıyoruz bakımdan bakıma haricinde hiç bir vidasıda gevşemedi, keçeside kaçırmadı açıkcası. 1 Defa Romanya 1 defa da karadan Yunanistan yaptı. Amacım bu markayı savunmak değil tabiki. Ben sadece sahibinin bir yakını olarak faydası olmak amacıyla yorumlarımı dile getiriyorum.

O zaman sana Suzuki Intruder M 1800 alıyoruz. Chopperlar arasında en hoşuma giden motosiklet

intruder-m1800r-2.jpg
Ara

Bu zaten şopır değil başka bir sınıf

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Erdem bu çok güzel bir şe ya :çiçek:
Ara

VMax diyorum

2009_VMAX_SMM_1_l.jpg

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

sağolasın erdemcim. bu durumda fikrimi yeniden değerlendiricem :)

Teker üstü olsun... 

harleyi harley yapan eski filimlerde kullanılmasıydı sadece :] ruh neymiş :P
Ara