07-29-2013, 06:24 AM
Efsane şekil değiştirmiş :]
Hayırlı uğurlu olsun abi.. İşte şimdi eğlence başlıyor :]
Hayırlı uğurlu olsun abi.. İşte şimdi eğlence başlıyor :]
(07-29-2013, 05:52 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun mehmet abi, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Ama bizi adam başı tatlıyla kandıramazsın, Kavun tadında kutlamalar bekliyoruz :]
Örnek ;
(07-25-2013, 02:05 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-25-2013, 01:25 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende 8 nolu locadan yerimi ayrıttım. Pit kızları start sonrası orda olacak : )
Erdem nereye, biz oraya diyen kızları takip ediyoruz.
Erdem, şimdi telefonda konuştum. 15 eylülü iple çektiklerini söylediler.
Yarışlar sonrası GMK'nın yapacağı tüm etkinliklere de katılacaklarmış.
(07-29-2013, 07:35 AM)OzgurT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun Mehmet Abi. Darısı başıma...
(07-29-2013, 08:41 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet abi yeni aygırın hayırlı olsun motor hakkında bir bilgi sahibi değilim kulaktan dolma şeylerede hiç inanmam sen motoru verde bi direğin ordan dönüp geleyim asıl yorumu ozaman yapıcam :]:]:]:] ama o hangi direk olur bilmiyorum tibette bi direk varmış çok met ediyorlar :]:]:]
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
(07-29-2013, 09:35 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-29-2013, 08:41 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet abi yeni aygırın hayırlı olsun motor hakkında bir bilgi sahibi değilim kulaktan dolma şeylerede hiç inanmam sen motoru verde bi direğin ordan dönüp geleyim asıl yorumu ozaman yapıcam :]:]:]:] ama o hangi direk olur bilmiyorum tibette bi direk varmış çok met ediyorlar :]:]:]
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
bağa bak kurcalarsan diyim motor 3 silindir sonra açarsın toplarken bir silindir nereye kayboldu diye aranma :]:]:]