Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları

soldaki meraklı şirin sağdaki casus şirin.. bu arada batuhan abi oyum sanadır bayıldım fotoya :]
Ara

(01-04-2012, 02:56 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Calvin Klein'in 2012 Gebze Moto İçin Çıkardığı Ürünle Yarışmaya Katılıyorum.

1kxhd.jpg

OoOoO Maniplasyon yapacaksak ben hitlerin alnına bile GMK yı yapıştırırım yani.. :utan:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(01-04-2012, 03:21 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-04-2012, 02:56 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Calvin Klein'in 2012 Gebze Moto İçin Çıkardığı Ürünle Yarışmaya Katılıyorum.

1kxhd.jpg

OoOoO Maniplasyon yapacaksak ben hitlerin alnına bile GMK yı yapıştırırım yani.. :utan:

:alkış::alkış: kesinlikle katılıyorum :çiçek:

Gideceğiniz Yeri Bilmiyorsanız,Vardığınız Yerin Önemi Yoktur.

Batuhan bunların satıldığı yeride yazsana :] :P
Ara

(01-04-2012, 04:03 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Batuhan bunların satıldığı yeride yazsana :] :P

Ne o Hamit,
O donu kime gösterecen. Nerede kullanacan??????

Aslında benim aklıma geldi.
Festivallardeki halat çekme takımı bunu kullansın.
Ne de olsa zorlanmadan dolayı hepimizin çatal ortaya çıkıyor. Havamız olur. :utan::utan::utan::utan:

Ara

bana oy verenlere çiğ köfteyedirecemmmmmmmm:P ne kadar oy o kadar köfteeeeeeee
:+1:
Ara

(01-04-2012, 04:41 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-04-2012, 04:03 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Batuhan bunların satıldığı yeride yazsana :] :P

Ne o Hamit,

Ne de olsa zorlanmadan dolayı hepimizin çatal ortaya çıkıyor. Havamız olur. :utan::utan::utan::utan:

(01-04-2012, 04:52 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bana oy verenlere çiğ köfteyedirecemmmmmmmm:P ne kadar oy o kadar köfteeeeeeee
:+1:

Tamam o zaman, bana oy verenlere GMK donu.
:alkış:

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Batuhan Bey ;

Yarışmanın formatı gereği eserin size ait olması yada sizin objektitinizden olması gerekiyor...
Yarışmaya dahil olabilmeniz için o fotoğrafın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor....

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(01-04-2012, 04:41 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Ne o Hamit,

Mehmet abi,

Emrullah, ben ve Racing motor kullanan arkadaşlar bunu giyip motor kullanırken oturuş pozisyonu malum birde düşük belli bir pantalon da oldumu çok güzel reklam olur. :)
Ara

(01-04-2012, 06:05 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Mehmet abi,

Emrullah, ben ve Racing motor kullanan arkadaşlar bunu giyip motor kullanırken oturuş pozisyonu malum birde düşük belli bir pantalon da oldumu çok güzel reklam olur. :)

Ben donumu millete gösterme üstünde GMK yazsa dahi.
Başkan bize gmk yazılı boxer yaptırsana :]
Ara