Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

22.05.2013 Reflektörlü Yelek ve Bisiklet Yaka T-Shirt talepleri

Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar. Bugün itibariyle mobil hale geldim, evden ufak ufak kaçmalar fln :) çarşambaya toparlarsam görüşmek üzere :)
Ara

Geçmiş olsun.
Acil şifalar
bilal
Ara

Veysel, ben Barış`dan yelek aldım. Beni yelek listesinden siler misin.
Tişört almayı hala istiyorum.
Ara

düzeltme yapılmıştır alper.

Ben bir adet M Reflektörlü Yelek istiyorum fakat fiyatını göremedim hiç bir yerde. Bir de ne zaman elime geçer, kimden teslim alacağım?
Ara

durumla ilgili bilgilendirmeler başlık altında olacaktır fakat netleşmiş bir şey yok başlığı takip et hamdi.

(05-22-2013, 02:22 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-22-2013, 01:47 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Başkan sen hareket olsun diyemi her yelek ilanında kendine yelek alıyorsun yoksa yeleklerini kayıpmı ediyorsun :çiçek:

Hobi abi :]

Benim izlenimin arabanın arka koltuğuna paspas olarak kullanıyor (yanlışlıkla tabii). :)
Ara

(12-25-2013, 06:16 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-22-2013, 02:22 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-22-2013, 01:47 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Başkan sen hareket olsun diyemi her yelek ilanında kendine yelek alıyorsun yoksa yeleklerini kayıpmı ediyorsun :çiçek:

Hobi abi :]

Benim izlenimin arabanın arka koltuğuna paspas olarak kullanıyor (yanlışlıkla tabii). :)

Lastiğini patlatırım Can :mafya:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hem bu yazılanları server'ıma kaydediyorum diyorsun, hem de kendini zor durumda bırakacak tehtid mesajları yolluyorsun ...

Bu ne perhiz, bu ne Çarşamba toplantısı tatlısı ????

Şu ismimin altında yazan çekingen üye tanımını da "arsız çaylak" gibi birşey yapamaz mıyız?
Ara

geçmiş olsun

4 teker bedeni 2 teker ruhu hareketlendirir :tr:
Ara