Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kenan SOFUOĞLU

Seviyorum bu adamı yaaaa harikasın Kenan :alkış: :alkış: :çiçek:
Ara

Motosiklette Sofuoğlu şoku
A.A.16 Mart 2012
16107448.jpg
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası'nın Imola Pisti'ndeki resmi test antrenmanlarında kaza geçirdi. Sol dizinde kırık olduğu belirlenen Sofuoğlu, bugün İtalya'da ameliyata alınacak

Imola Pisti'nde 1 Nisan'da koşulacak sezonun 2. ayak yarışına hazırlanmak için bu ülkenin ulusal şampiyonasının test antrenmanlarına katılan Kenan Sofuoğlu, pistte virajda olduğu sırada gaz kolunun takılması nedeniyle kaza yaptı.

Motosikleti kontrolden çıkan milli sporcu, bariyerlere çarparak yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sofuoğlu'nun sol dizinde kırık olduğu açıklandı.

Kenan Sofuoğlu, sezon başında kötü bir kaza yaşadığını belirterek, “Gaz kolu takılı kalınca mecburen kaza yaptım. Sol dizimde problem var. Bu akşam Imola'da ameliyat olacağım. Burada iyi bir doktor varmış. Dünya Supersport Şampiyonası'nda 1 Nisan'daki Imola yarışmasına yetişmek istiyorum” dedi.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Çok üzüldüm, umarım erkenden ayağa kalkar ve Dünya Supersport Şampiyonası'na sapa sağlam katılır.
Ara

Aksilik yakasını bırakmıyor bu çocuğun. Vardır bir hayır. Geçmiş olsun
Ara

geçmiş olsun Gmk
Ara

acil şifalar dilerim umarım en kısa zamanda döner pistlere...

:tr::tr::tr:
Ara

1 Nisandaki yarışa hazır olabileceği, ciddi bir problem olmaması sevindirici. Türkiyenin ve Sakaryanın gruru.
Gaz kolunun takılması ayrı bir şanssızlık umarım en kısa sürede atlatır.

Özgür TEMEL
:tr:
372944_297191866965586_315415142_q.jpg
Ara

Nazara geldi , çok geçmiş olsun.
Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur Nisan 1 de kürsüye çıkar.
Ara

1 Nisan'a diz kırılması iyileşirmi ya.
Ara

(03-19-2012, 10:11 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  1 Nisan'a diz kırılması iyileşirmi ya.

İçindeki o motor tutkusu onu iyileştirir, hoş iyileşmese de o motor kullanır :alkış:
Ara