Yorumları: 53
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Dün akşam geçirdiğim kazayla ilgili yardımcı olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle durumlarda insan kendini ne kadar kötü hissederse hissetsin bu desteği gördüğü anda iyleşmeye başlıyor. Bu bütünlüğün her zaman korunması dileğiyle, teşekkürler GMK ...
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Abi tekrar geçmiş olsun en büyük sevincimiz sana birşey olmaması:çiçek:
Motordada bir cizik dahi yokmuş, En büyük kazan bu olur inşallah.
Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
geçmiş olsun abi tekrar umarım daha iyisindir daha kötüsü olmaması dileğiyle tekeriniz düz bassın..
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Yorumları: 53
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Hiç bi sorun yok sadece omzum biraz ağrıyor. Korumalar çok önemli arkadaşlar hepiniz profesyonelsiziniz ama bir kere daha hatırlatmak istiyorum, geçirdiğim kaza 70 km/h le oldu ve ilk kafamı vurdum kaskı arkadaşlar gördü, bunun yanında yaz ayında aman takılmaz diyip eldivensiz binmeyin korumaları soyuldu, işin özeti korumalı pantlon dahil olmasaydı sıyrıklardan ve aldığım darbelerden 2 ay yatardım kesin ama sadece omuz ağrısıyla kurtuldum.
Motora gelince görüntüsünü bozuyo diye koruma demiri taktırmamazlık etmeyin, düştükten sonra motoru gördüm sürüklenirken, koruma demirinin üzerinde baya bi sürüklendi eğer koruma demiri olmasaydı en az 2.000, 2.500 tl masrafı olurdu.
Hertürlü güvenlik çok önemli sıksada, bunaltsada, görüntüyüde bozsa canınız ve malınız için korumasız çıkmayın.
Yorumları: 22
Konuları: 1
geçmiş olsun ben erken gittim dün olayı bilmiyorum ama inşallah omuzundaki agrıda kısa sürede geçer.
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Geçmişolsun inşallah ağrılarınızdan kısa sürede kurtulursunuz kazasız sürüşler diliyorum.
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Abi çok güzel bir konuya değindin.
Kask ve koruma ekipmanı kullanmıyan arkadaşlara ibret olsun, korumaların ne kadar önemli oldugunu bilsinler...
Bu tip kazalardan ders çıkarmayı bilmek lazım.
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Geçmiş olsun Semih. Sende birşey olmaması iyi haber oldu bizim için. Kask ve diğer korumaların etkisi zaten tartışılmaz.
Daha dikkatli kazasız keyifli sürüşler.
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Semih tekrar geçmiş olsun, sana birşey olmadı o bize yeterli gerçi motorda da hiç birşey yok ama korumalar sağolsun.
Son kazan olması dileğiyle...