Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

kar tepe kros şenlikleri

(07-11-2011, 05:43 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hoş geldiniz arkadaşlar. Fotoğrafları bekliyoruz. Ercan nasıldı? Eğlendinizmi?

mehmet abi gayet güzeldi organizasyon pek istediğim gibi değildi fakat bizim oraya gidiş amacımız yarış ve antreman olduğu için güzeldi salı mangalda dedikodusunu yaparız :)

i am professional motocross driver..
Ara

(07-11-2011, 10:52 AM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(07-11-2011, 05:43 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hoş geldiniz arkadaşlar. Fotoğrafları bekliyoruz. Ercan nasıldı? Eğlendinizmi?

mehmet abi gayet güzeldi organizasyon pek istediğim gibi değildi fakat bizim oraya gidiş amacımız yarış ve antreman olduğu için güzeldi salı mangalda dedikodusunu yaparız :)

Ercan tebrikler çok güzel atlayıp zıplamışsın. Fotoları gördüm. :tamam:
GMK'nın yüzakısın. :çiçek:
Tamam dedikoduları alırız sonra.
Ara

(07-11-2011, 10:52 AM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  mehmet abi gayet güzeldi organizasyon pek istediğim gibi değildi fakat bizim oraya gidiş amacımız yarış ve antreman olduğu için güzeldi salı mangalda dedikodusunu yaparız :)

Ercanım sana güzeldi :P senin sıpa heryere girip çıkıyor maşallah... bir ara bende kaptım makinayı cros yaptım 2-3 km.
Ara

katılım az olsada eylenceli bi hafta sonuydu arkadaşlara teşekkür ediyorum

bu arada ercan harikaydıı
feste kısabi videosunu paylaştım umarım beyenirsiniz burda nasıl paylaşabilirim yardım gerek
Ara

Katılan Herkese çok teşekkür ederim çok eğlendim özellikle CEM akşam bizi kırdı walla :alkış:

Ercan sayende çok eğlendik, Semihin söylediği gibi bütün deliklerim tozla doldu :]

Engin abi ve Murat abi alacağınız olsun çadırı yıkıyorsunuz birde içeri girip resim çekiyor yayınlıyorsunuz korkun benden :P Emo sen nasıl yatıyon kardeşim insan hiç uyanmaz mı yaaa :]

Erdem güneşlenecem diye saaterce otların üzerinde uyuya kalmışız ben 2. kez pancar gibi oldum, sende yine birşey yok bu nasıl iş anlamadım gitti :P
Ara

(07-11-2011, 08:43 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Katılan Herkese çok teşekkür ederim çok eğlendim özellikle CEM akşam bizi kırdı walla :alkış:

Ercan sayende çok eğlendik, Semihin söylediği gibi bütün deliklerim tozla doldu :]

Engin abi ve Murat abi alacağınız olsun çadırı yıkıyorsunuz birde içeri girip resim çekiyor yayınlıyorsunuz korkun benden :P Emo sen nasıl yatıyon kardeşim insan hiç uyanmaz mı yaaa :]

Erdem güneşlenecem diye saaterce otların üzerinde uyuya kalmışız ben 2. kez pancar gibi oldum, sende yine birşey yok bu nasıl iş anlamadım gitti :P

:hahaha::hahaha::hahaha:
sabah sabah beni güldürdün Hamit gene yandın ha... Emrullahın terliğini arama videosu var onu yayınlıyım acaip komik kırılacaksınız gülmekten :]
Ara

(07-11-2011, 08:43 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Katılan Herkese çok teşekkür ederim çok eğlendim özellikle CEM akşam bizi kırdı walla :alkış:

Kardeşim neden ben uyanıyormuşum hem ben sana söyledim uykum ağır diye, cadırı sürükleyip başka yere götürseler haberimiz olmayacak :]

Murat abi uyku sersemi iken bana yaptığınız terlik şakasını unutmayaçağım, başka bir kamp etkinliğinde korkun benden :delü:
Ara

(07-12-2011, 05:34 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Kardeşim neden ben uyanıyormuşum hem ben sana söyledim uykum ağır diye, cadırı sürükleyip başka yere götürseler haberimiz olmayacak :]

Murat abi uyku sersemi iken bana yaptığınız terlik şakasını unutmayaçağım, başka bir kamp etkinliğinde korkun benden :delü:

Hiç sorma alıp bizi ormana bıraksalar haberimiz olmayacak :P

Murat ve Engin abi korkun bizden :boks:
Ara

Hamit o yüzden benle yat diyrum sana :]
Ara

(07-12-2011, 07:08 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hamit o yüzden benle yat diyrum sana :]

Hamit beni satmaz :]
Ara