Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kenan SOFUOĞLU

Aksilik olmazsa beraber gideriz zaten
Ara

Ozaman çok iyi Onur'un düğünü yapar gideriz :)
Ara

Kenan Sofuoğlu Bu Sefer 4 Teker ile Yarışacak.
Dünya Supersport Şampiyonu milli sporcu Kenan Sofuoğlu, motosikletten sonra, rallici Volkan Işık tarafından özel üretilen otomobil Volkicar ile V1 yarışmasına katılarak 4 tekerli araçlardaki hız tutkusunu giderecek.

Bu yıl Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de yarışan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Moto GP'de yarışmaların ara döneminde bulunduklarını ve dinlendiğini söyledi.

Volkan Işık'ın projelendirip geliştirerek, üretimini yaptığı Volkicar ile 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da otomobil yarışmalarına katılacağını anlatan Sofuoğlu, ''Geçen hafta antrenman yaptım ve otomobille de yarışabileceğimi gördüm. Çok güzel ve eğlenceli oluyor'' dedi.

''Benim için yarış, yarıştır. Ayrım gözetmem'' diyen milli motosikletçi, ''Yarışma için motosiklet ya da otomobil fark etmez. Bende hız tutkusu var. Otomobildeki hız tutkumu bu yarışmayla gidermek istiyorum. Daha önce otomobil yarışmasına hiç katılmadım. Yaklaşık 2-3 yıldır otomobil yarışmasına katılmayı planlıyordum. Böyle bir yarışma varken, değişiklik olsun diye katılıyorum'' diye konuştu.

Volkicar, rallici Volkan Işık tarafından geliştirilerek özel üretilen farklı bir yarışma otomobili olma özelliği taşıyor. Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) kurallarına uygun hazırlanan Volkicar, 1251 cc'lik motora sahip. 5 ileri ve elektrikli geri vitesli şanzımanı bulunan Volkicar'da şasi, süspansiyon, gövde ve jant gibi bölümler özel tasarımları barındırıyor.
Ara

Konu için teşekkürler Hamit
Tek kelime ile :tr: Kenan SOFUOĞLU :tr:

:lama: :lama: :lama: :lama:
Ara

(08-09-2011, 07:39 PM)VaTaNYK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Konu için teşekkürler Hamit
Tek kelime ile :tr: Kenan SOFUOĞLU :tr:

:lama: :lama: :lama: :lama:

Rica ederim sporcularımıza herzaman tam destek, :tamam:
Ara

Kenanın ömrü uzun olsun inşallah...bence yavaştan birilerinin daha çıkması lazım Kenan beni alsada eğitse yarışlara soksa :D

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

(08-10-2011, 08:31 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kenanın ömrü uzun olsun inşallah...bence yavaştan birilerinin daha çıkması lazım Kenan beni alsada eğitse yarışlara soksa :D

Çok güzel olur walla, dur ben sölerim seni eğitsin :]
Ara

kenansofuoglu.jpg

Kenan Sofuoğlu Brno pistinden puanla ayrıldı.
Moto 2'de yarışan Kenan Sofuoğlu 10. olarak Brno pistinden puanla ayrıldı. Moto 2 yarışında ise İtalyan sürücü Andrea Iannone bu sezonki 2. zaferini kazandı. Son 3 yarışın galibi Marc Marquez ikinci olurken, Alman sürücü Stefan Bradl 3. sırada finiş gördü ve Marquez’in önünde şampiyona liderliğini sürdürdü. Kenan Sofuoğlu ise 13. sırada başladığı yarışı 10. tamamladı.

125cc yarışını ise Alman sürücü Andrea Cortese ilk sırada tamamladı ve kariyerinin ilk Grand Prix zaferini elde etti. İspanyol sürücü Nicolas Terol mekanik sorun yaşayıp yarış dışı kalmasına rağmen, Johann Zarco’nun 12 puan önünde dünya şampiyonası liderliğini sürdürdü.

Kaynak: NTVspor
Ara

Üzücü olayların içinde yinede mücadele etmeyi bırakmadı helal olsun :alkış::alkış::alkış::kalp:

images?q=tbn:ANd9GcS1agkZGAZcMSgAtOqAszN...2dFHMdLCag

Kenan Sofuoğlu Gresini Racing Moto2 ile masaya oturacak
Hem yarış, hem ticaret - Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Moto2 ABD Grand Prix'inde 2012 sezonu için İtalya takımı Gresini Racing Moto2 ile masaya oturacak.

Kenan Sofuoğlu, Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de sezonun 12. ayak yarışı için bu sabah ABD'ye gitti. Milli motosikletçi Sofuoğlu, 28 Ağustos'ta Indianapolis Pisti'nde gerçekleştirilecek yarışma öncesi yeni sezona yönelik görüşme gerçekleştireceğini söyledi.

Moto2'de bu sezon istediği sonuçları alamadığını, ancak bunu kayıp yılı yerine tecrübe dönemi olarak değerlendirdiğini anlatan Sofuoğlu, ''Yarışma öncesi İtalya takımı Gresini Racing Moto2 ile masaya oturacağım'' dedi.

Motor sporlarında yeni sezon çalışmaların başladığını anlatan Sofuoğlu, şunları kaydetti:
''Geçen yıl anlaşamadığım İtalyan ekibi en çok yarışmak istediğim takım. Gresini Racing ve İsviçre takımı ile görüşmeler yapacağım. Ancak ben İtalyan ekibini tercih ediyorum. İtalya ekibi geçen yıl şampiyon olmuştu. Bu yıl iyi bir pilotla yarışamadıkları için kötü bir sezon geçiriyorlar. Gresini büyük bir takım. ABD'de görüşerek anlaşmak istiyorum. Yarışabilmem için ne kadar para isteyeceklerini bilmiyorum. Anlaşmam halinde ise gelecek yıl Moto2'de yarışabilmem için devletten mali desteğe ihtiyacım olacak. Çünkü devletimiz dünya şampiyonaları için bütün spor dallarına büyük destek veriyor. Eğer destek olmazsa yarışamam.''

Öte yandan Kenan Sofuoğlu, Indianapolis Pisti'nde daha önce hiç yarışmadığını belirterek, ''Burada ilk yarışım olacak. Piste yabancıyım ama motosiklet ayarlarını yapabilirsem benim için sorun olmaz. Pisti kısa süre içinde tanıyabilirim'' dedi.

Kaynak: Ajansspor
Ara